Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: εγκαίνια στο νέο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Αγρίνιο: εγκαίνια στο νέο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο Δήμαρχος Αγρινίου εγκαινίασε το νέο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οδό Αναπαύσεως και Ηρακλείτου 1.

Παρόντες στην εκδήλωση οι Αντιπεριφερειάρχες Μ. Σαλμά, Θ. Μαυρομμάτης και Λ. Δημητρογιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Φαρμάκης, οι Αντιδήμαρχοι Κ.Καλαντζής, Β. Φωτάκης και Θ.Γρίβας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρόεδροι Κοινοτήτων.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγρινίου, αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Μακάρι να μην υπήρχε η ανάγκη περισσότερων υποδομών στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών. Με πολύ ευαισθησία και μεγάλη προσήλωση από τους εργαζόμενους προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας. Καταφέραμε να μεγαλώσουμε την υποστήριξη στους ευάλωτους συμπολίτες μας και να αυξήσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Σήμερα εγκαινιάζουμε έναν μεγαλύτερο χώρο, πιο λειτουργικό, ο οποίος καλύπτει περισσότερες ανάγκες. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχαριστώ θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τη συνεργασία. Η συμβολή όλων των εργαζομένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καλαντζή είναι καθοριστική και τους ευχαριστούμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ζήτω η κυβερνηση η δημοκρατία και το μαύρο μας το χάλι,άζουμε τρόφιμα από δωρεές στους πένητες και παίρνουμε ψήφους.. αυτό λέγεται ψηφοθηρία στα ρηχά νερά. Η Νέα Δημοκρατία έγινε τρανς από εθνικό κόμμα ο Κούλης την έκανε διεθνιστικό .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.