Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: έκανε φτερά η επιγραφή της προτομής του Υποσμηναγού Γεώργιου Παπαθανασίου

Οι φθορές και οι βανδαλισμοί είναι τακτικό φαινόμενο στο Αγρίνιο και από το στόχαστρο δεν λείπουν και οι προτομές.

Τελευταίο περιστατικό η απώλεια της μπρούτζινης επιγραφής από την προτομή του Υποσμηναγού Γεώργιου Παπαθανασίου.

Το γεγονός πως η επιγραφή «έκανε φτερά» έγινε αντιληπτό από πολίτη ο οποίος ενημέρωσε τον δήμο και τη δημοτική αστυνομία.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για πράξη ενός «κυνηγού χαλκού» ωστόσο αυτό είναι έργο των αστυνομικών αρχών να διελευκάνουν.

Η προτομή του Γεώργιου Παπαθανασίου βρίσκεται στην οδό Δ.Σταϊκου . Ο Αγρινιώτης Υποσμηναγός σκοτώθηκε στις 20 Αυγούστου 1998 ,κατά τη διάρκεια διατεταγμένης πτήσεως, όταν το αεροσκάφος F-4E του οποίου ήταν συγκυβερνήτης, με κυβερνήτη τον Σμηναγό Πολυχρονάκη Πέτρο, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Άνδρου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ , ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ‘ ΞΕΡΑΘΟΥΝ’ ΤΑ ΧΕΡΙΑ……

  2. Δημήτρης κοντονικας

    Μετά την μετάθεση του άκρως επιτυχημένου εισαγγελέα επανερχομαστε σιγά σιγά στην πρωτερη κατάσταση με την έντονη δράση συγκεκριμένης κοινωνικής ομαδας

  3. Η μαρμαγκα

    Η ιατρική επιστήμη και συγκεκριμένα η ψυχιατρική αποδίδει τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές σε άτομα που εχουνκακοποιηθει στην παιδική και εφηβική ηλικία μισωντας κάθε τι υγιές. Συνεπώς τα άτομα αυτά είναι για λύπηση. Συνεχίστε…. Βγάλτε από μέσα σας το μίσος που κουβαλάτε για κάθε τι υγιές. Πατρίδα οικογένεια ξένες περιουσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.