Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: Επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας κάτοικοι της περιοχής του Πάρκου

f14a855e71266fce000280ce97ff2b84_LΤην επέκταση των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας ζητούν με επιστολή τους προς τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου κάτοικοι συγκεκριμένης περιοχής (από Αγ.Γρηγόριο-Ιωνίας-Καραολή Δημητρίου-Ματσούκα-Ζαλόγγου-Διαμαντή-Ελπίδας) πλησίον του Πάρκου.
Αναλυτικά η επιστολή της Κίνησης Πολιτών Πάρκου Αγρινίου(Κι.Πο.Π.Α ):
κ. Δήμαρχε
με αυτήν την επιστολή μας, ως κάτοικοι της περιοχής του Πάρκου(παλιά συνοικία Πευκάκια),θα θέλαμε να σας επισημάνουμε το πρόβλημα που δημιουργείτε από την έλλειψη δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας στις γειτονιές μας.
Ειδικά τις βραδυνές ώρες τα παιδιά μας που μετακινούνται στην πόλη(φροντιστήρια κ.α) είναι δύσκολη η διάβαση τους από την περιοχή του πάρκου με συνέπεια την ταλαιπωρία των γονέων για την παραλαβή τους.
Στις γειτονιές μας(από Αγ.Γρηγόριο-Ιωνίας-Καραολή Δημητρίου-Ματσούκα-Ζαλόγγου-Διαμαντή-Ελπίδας κ.α) ζουν εκατοντάδες οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.
Ζητούμε ,εκτός των δύο στάσεων που υπάρχου στην Βιβλιοθήκη και τον Πολυχρόνη, να γίνουν άλλες δύο στο πάνω μέρος του δημοτικού μας Πάρκου,η μία στην γωνία των οδών Διαμαντή & Σαμιώτη και η άλλη Γρ.Ξενόπουλου & Σαμιώτη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το άμεσο ενδιαφέρον σας

Κίνηση Πολιτών Πάρκου Αγρινίου

www.vimapoliti.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.