Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Αγρίνιο: Επιτέλους ξεκίνησε το έργο στην πάροδο Σισμάνη

Αγρίνιο: Επιτέλους ξεκίνησε το έργο στην πάροδο Σισμάνη


Κάτοικος της παρόδου Σισμάνη στο Αγρίνιο γνωστοποιεί την έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης μετά από μεγάλο διάστημα διαμαρτυριών. Αναφέρει:

Μετά από πολλές προσπάθειες και πολλές πιέσεις που κάναμε όλοι εμείς οι κάτοικοι της περιοχής , ξεκίνησε σήμερα η ασφαλτόστρωση του περιβόητου δρόμου Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη που τόσες και τόσες φορές είχαμε αναδείξει όλοι εμείς οι κάτοικοι από τα τοπικά site και ραδιόφωνα.
Είχε προηγηθεί ενημέρωση όλη την εβδομάδα από τους υπεύθυνους για το έργο, ώστε να απομακρυνθούν τα οχήματα και σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, το έργο θα εκτελούνταν την επόμενη ημέρα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα τοπικά site που μας φιλοξένησαν ώστε να αναδείξουμε το πρόβλημα. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τα site που δεν μας φιλοξένησαν που ευτυχώς ήταν πολύ λίγα.
Δεν τελειώσαμε όμως εδώ.Συνεχίζουμε την προσπάθεια για καλύτερη ποιότητα ζωής στη περιοχή. Το άλλο μεγάλο θέμα είναι με τη λαϊκή της Πέμπτης που τόσες και τόσες φορές έχουμε αναφερθεί. Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.