Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

Το Αγρίνιο… κομμάτια με αφορμή την «Βόρεια Μακεδονία»

Ta doy Κάνοντας μια αναζήτηση στα social media για το πώς είδαν την συμφωνία με την πρώην ΠΓΔΜ όσοι Αγρινιώτες μπόρεσαν να κάνουν πλάκα, βρήκαμε την πιο αστεία ανάρτηση. Παρουσιάζει το Αγρίνιο σαν το γαλατικό χωριό που έχει διαιρεθεί και το πιο ενδιαφέρον είναι έξω από τα σύνορά του…

Υπάρχουν κι άλλες, όπως μία που παρουσιάζει τον χάρτη της Ελλάδας σε τμήματα που βαφτίζονται ως «Αγρίνιο», ποιητική αδεία ασφαλώς. Όμως αυτή είναι μακράν η πιο ειρωνική.

Πάντως σε γενικές γραμμές, και ενώ πριν από λίγο όλα τα ΜΜΕ ήταν συνδεδεμένα με τις Πρέσπες όπου έπεσαν οι υπογραφές «μεταξύ Ελλήνων και Μακεδόνων»(όπως είπε ο γείτονας πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ) μπορεί να πει κανείς ότι το θέμα δεν πήρε και καμιά τεράστια έκταση στα τοπικά ζητήματα. Για διαδήλωση ή κάποια αντίδραση στο Αγρίνιο ούτε λόγος. Μάλλον ήμασταν έτοιμοι από καιρό εδώ στον φιλημένο τόπο από τον Θεό..

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Roukou

    Τώρα που η «εθνοσωτήριος» κυβέρνησή μας δέχθηκε να αναγνωρίσει τα σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία» , περιμένουμε και να συζητηθεί η πρόταση για ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο , η οποία πρόταση δεν συζητήθηκε το Φεβρουάριο γιατί δεν ξέραμε ποια ήταν η επίσημη πρόταση της κυβέρνησης ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.