Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Αγώνα Μνήμης και τη Λιτανεία στον Άγιο Κωνσταντίνο

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Αγώνα Μνήμης και τη Λιτανεία στον Άγιο Κωνσταντίνο

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας για την επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή διεξαγωγή του Αγώνα Μνήμης στην Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου, την Κυριακή 22/05/2022

Η απόφαση προβλέπει την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών: Πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου – Μακρυγιάννη – Εθνικής Αντιστάσεως – Ιωνίας – Αργυροκάστρου – Λέλας Καραγιάννη – Μ. Χώρας – Εθνικής Ανεξαρτησίας – Βοσπόρου – 28ης Οκτωβρίου – Μαγνησίας – Σμύρνης, από ώρα 18.50΄ έως και 20.30΄ ώρα της 22/05/2022, προκειμένου διεξαχθεί με ασφάλεια ο Αγώνας Μνήμης μήκους πέντε (5) χιλιόμετρων σε δημοτικές οδούς της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των πολιτιστικών και εορταστικών εκδηλώσεων για την Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Επίσης, ρυθμίσεις θα ισχύσουν για την ασφαλή λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων Αιτωλοακαρνάνων Αγίων, κατά τον εορτασμό της μνήμης των Ισαποστόλων Κων/νου & Ελένης, Πολιούχων της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Αγρινίου.»

Η απόφαση, προβλέπει:

-Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 14.00΄ μέχρι 21.00΄ ώρα, στις ενταύθα δημοτικούς οδούς: Αγίου Κωνσταντίνου – Ιωνίας – Εθνικής Αντιστάσεως, στο τμήμα της από το σημείο που διασταυρώνεται με τη δημοτική οδό Ιωνίας έως το σημείο που διασταυρώνεται με τη δημοτική οδό Αγ. Κωνσταντίνου, μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ιωνίας προς Αγ. Κων/νου – Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό, να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και των Ιερών Λειψάνων Αιτωλοακαρνάνων Αγίων.

-Την σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, στην ως άνω διαδρομή και την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών, από ώρα 19.30΄ έως ώρα 21.00΄ της 21/05/2022.

Σημειώνεται ότι τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.