Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: μεγάλη συμμετοχή στα σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για επαγγελματίες

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η ανταπόκριση του κοινού στα δωρεάν σεμινάρια SocialMediaκαι Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Αγρίνιο.3
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια με τίτλο «SocializeyourBusiness: Τα SocialMediaκαι το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 28 Ιουνίου στο Αγρίνιο. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού τόσο στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν εξαιρετικά μεγάλη.
Τα σεμινάρια χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίαςκύριος Τσιχριτζής Παναγιώτης, ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κύριος Σωκράτης Κωστικόγλου και ο εκπρόσωπος της iDialogueκύριος Κοκκόλης Γεώργιος.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πόσο σημαντική είναι η προβολή και η προώθηση των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων τουςμέσω των socialmediaκαι του διαδικτύου που αποτελούν πολύ χρήσιμα εργαλεία για τον σύγχρονο επαγγελματία. Τόνισε επίσης την ανάγκη και την σημασία να μάθουν οι επαγγελματίες να χρησιμοποιούν τα εργαλεία αυτά έτσι ώστε να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με πολύ μικρό κόστος ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη διοργανώτρια εταιρεία των σεμιναρίων, την iDialogue, τον αποκλειστικό χορηγό των σεμιναρίων που είναι η Ολυμπία Οδός καθώς και όλους τους υπόλοιπους φορείς και τους επαγγελματίες που παρακολούθησαν τα σεμινάρια για την πολύ μεγάλη προσέλευσή τους και το ενδιαφέρον τους.
Ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας αναφέρθηκε στην σημασία που έχει η διαρκής εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες ιδιαιτέρως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με πολύ χαμηλό κόστος ενώ τόνισε πως σκοπός του επιμελητηρίου είναι να βοηθήσει τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ο εκπρόσωπος της iDialogueτόνισε τον σημαντικό ρόλο των επιχειρήσεων και ιδιαιτέρως των μικρομεσαίων που όπως ανέφερε αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας καθώς και την σημασία του να βρούν το δρόμο τους στο ψηφιακό μέλλον.
Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:
HλίαςΤσαλδάρης (DataAnalyst, SEM –  SEOConsultant και ιδρυτής της εταιρείαςInnovationGroup),  Δημήτρης Κονταράκης: ( Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείαςe Steps Σύμβουλοι Internet Marketing), Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Ιδρυτής της εταιρείας Fibair), Κυριάκος Τσίγκρος (CustomerSuccessConsultant, εταιρεία Contact Pigeon) και Ιωάννης Αντωνόπουλος (Ιδρυτής της εταιρείας ProEmotion).
Αξίζει να σημειωθεί πως ηπαρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού, υπό την αιγίδα του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου «Ο ΕΡΜΗΣ», της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Fibair, Contact Pigeon και ProEmotion.
Με το σεμινάριο στο Αγρίνιο ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων SocializeyourBusiness. Σε περίπτωση που υπάρξει νέος κύκλος σεμιναρίων από Σεπτέμβριο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
1

2

3

4

5

6

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.