Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Αγρίνιο: Μια πινακίδα χρειάζεται που να γράφει «προσοχή στην πινακίδα»!

2 Έχει δίκιο ο αναγνώστης του agrinionews.gr που έστειλε τις  φωτογραφίες να είναι οργισμένος για την πινακίδα που βλέπετε.
«Αυτή η πινακίδα είναι επικίνδυνη για τους πεζούς. Είναι ντροπή να ΜΗΝ ενδιαφέρεται κανένας. Δες τε την κυρία πώς σκύβει για να περάσει. Πριν την κυρία όμως ένας νεαρός δεν έσκυψε και χτύπησε στο κεφάλι του», λέει το μήνυμα του.
Η πινακίδα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον κυκλικό κόμβο στον πηγαιμό για το ΚΤΕΛ, στην «εθνικό οδό».
Φίλε Σάκη, η λύση ίσως να είναι μια άλλη πινακίδα που να προειδοποιεί για τούτη! Διότι εξήγηση για ποιον λόγο δεν μπήκαν ψηλότερες βάσεις μέσα στη μέση του πεζοδρομίου δεν υπάρχει. Αλήθεια εκείνοι που την έβαλαν να περνούσαν από κάτω; Τι ήταν, τίποτε ξωτικά;

1

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. ευπλους

  Το ιδιο αλλες 2 στο κομβο Αγ. Δημητριου, τσιγκουνευτηκαν δυο μετρα σωληνα…

 2. Παλιούρας Αλέκος Μ. Ε. Ν.

  Στην ουσία καταργήθηκε το πεζοδρόμιο. Ο δήμαρχος τι λέει;

 3. Νίκος Γεννηματάς

  Μπράβο κυρ Θόδωρε για τους παλαικούς τοπικιστικού χαρακτήρα ,χαρακτηρισμούς σας… Πάντα φταίνε οι άλλοι… Βρε, εδώ στο Αγρίνιο δεν υπάρχει έλεγχος δηλαδή…;;; ούτε δήμαρχοι ούτε τίποτα.. ;;;;; !! Χαχαχαχα Πάντα οι ξένοι φταίνε, οι εξωγήινοι !!!

 4. Theodore Anstos

  Αγαπητέ Νίκο, οι περιφέρεια τής Πάτρας πολλά μάς έκανε και μας κάνει οπότε 12 Π από τα 55 Π των Πατρινών είναι λίγα .και δεν εξαίρεσα τον Δήμαρχο και του αντιδημάρχους και όχι μόνο, Είναι γνωστό ότι αυτοί είναι κομματικά όργανα και δεν τιμούν την ψήφο του πολίτη άλλα τον κάθε βλάκα αρχηγό τούς, Γιατί γνωρίζουν καλά ότι αν δεν ήταν το κόμμα αυτοί δεν θα ήταν εκεί που είναι..Τώρα όσο για τούς εξωγήινους που λες τα ρυπαρά Έθνη και οι μιασματικοί περιούσιοι που ελεγχουν τον πλανητη Ανθρωπόμορφα Κρονια αποβράσματα είναι..

 5. Ανώνυμος

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΎΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΡΟΥ.
  ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ

  http://www.agriniopress.gr/a%CE%B3%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.