Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: νέα πρόστιμα και έλεγχοι σε περιπατητές, ανέλαβε δράση και η… «αστυνομία των μπαλκονιών»

Αγρίνιο: νέα πρόστιμα και έλεγχοι σε περιπατητές, ανέλαβε δράση και η… «αστυνομία των μπαλκονιών»

Οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στο Αγρίνιο με τα πρόστιμα των 150 ευρώ να πέφτουν σωρηδόν.
Έως τα ξημερώματα σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία είχαν βεβαιωθεί 179 παραβάσεις, 96 από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρίνιο και 83 από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας που εδρεύει στο Μεσολόγγι.

Σε αυτά έρχονται να προστεθούν οκτώ ακόμη πρόστιμα που έπεσαν τη σημερινή ημέρα στην πόλη του Αγρινίου κυρίως.

Αξιοσημείωτο εξάλλου είναι πως οι αστυνομικές αρχές δέχονται διαρκώς καταγγελίες πολιτών για περιπτώσεις ατόμων που φέρονται να παραβαίνουν τα μέτρα. Είναι η λεγόμενη τις τελευταίες ημέρες «αστυνομία των μπαλκονιών», η τάση δηλαδή πολιτών να παρατηρούν από τα μπαλκόνια των οικιών τους και αν κάτι τους φαίνεται…παραβατικό να τηλεφωνούν στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους σπεύδουν σε πολλά σημεία της πόλης όπως συνέβη στην περιοχή του Αη Γιάννη Ρηγανά όταν ενημερώθηκαν για την παρουσία δεκάδων περιπατητών. Ήταν όλοι τους ωστόσο νόμιμοι καθώς είχαν λάβει την άδεια του…13033.

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. palios agriniotis

  ΟΥ να χαθείτε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ των μπαλκονιών.

 2. Δημήτρης κοντονικας

  Ρουφουλες
  Έχουν γεμίσει οι πλάτειες αυθαιρέτα κ έσεις τίποτα

 3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ,ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΤΑ….ΕΚΕΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.