Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Αγρίνιο: Πάλι χαμένες ώρες από «σιδεράκια» στο 4ο Γυμνάσιο! Μήπως να μένει ξεκλείδωτο κι ότι απομείνει;

Αγρίνιο: Πάλι χαμένες ώρες από «σιδεράκια» στο 4ο Γυμνάσιο! Μήπως να μένει ξεκλείδωτο κι ότι απομείνει;

Ίσως το μόνο που μένει είναι να διακωμωδήσει κανείς την κατάσταση με το 4ο Γυμνάσιο πλέον. Γράφτηκε σοβαρά και ακόμη πιο σοβαρά, όπως έπρεπε στα πλαίσια της δεοντολογίας και με σεβασμό προς τα παιδιά και το σχολείο.

Καταντάει όμως κωμωδία ότι πάλι σήμερα, για χιλιοστή ίσως φορά, μπήκαν «σιδεράκια» στα λουκέτα του συγκεκριμένου σχολείου, χάθηκε μάθημα, ήρθε πάλι κλειδαράς, χρήματα δόθηκαν τσάμπα και βερεσέ, μέχρι να ανοίξει τελικά το πρωί το συγκεκριμένο σχολείο.

Τα έχουμε ξαναπεί, το περιγράφουν και γονείς που επικοινώνησαν με το agrinionews.gr. Στο σχολείο συχνάζει πολύς κόσμος το βράδυ, είναι αφύλακτα και τα δύο σχολικά συγκροτήματα, δεκάδες νεαροί σχολικοί κι εξωσχολικοί περνούν από την περιοχή. Η διευθύντρια, η οποία βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια λόγω ατυχήματος εδώ και κάποιο διάστημα, έχει γνωστοποιήσει το θέμα στις αρχές, κάμερες δεν μπορούν να μπουν, εισαγγελέας προφανώς δεν έχει διάθεση να παρέμβει και στο σχολείο ζουν διαρκώς την μέρα της μαρμότας!

Κάποιοι, γνωστοί-άγνωστοι,  κάνουν το ίδιο κάθε φορά. Βάζουν στα λουκέτα σίδερα, συνδετήρες, πριονίδια κλπ και όλοι μαζί αναμένουν τον κλειδαρά. Μιλάμε για αστείο σύστημα σε αστεία Παιδεία και σε αστεία χώρα!

Οπότε, ας προτείνουμε κι εμείς κάτι. Αφήστε το ανοιχτό το σχολείο το βράδυ. Χωρίς λουκέτα! Να δούμε τι θα υπάρχει την επόμενη μέρα. Σε τελική ανάλυση «δημόσιος χώρος δεν είναι»; «Παιδιά είναι, τι να κάνουμε, φυλακή να τα βάλουμε;»…

ο (υ)περαστικός

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. κδκκ

    Γιατί ο Δήμος Αγρινίου δεν προστατεύει τα σχολεία ; Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να μπουν κάμερες οι οποίες θα λειτουργούν από το μεσημέρι μέχρι το πρωί ;

  2. κδκκ

    Πόσο κοστίζει στο Δήμο κάθε φορά ο κλειδαράς που καλείται για να διορθώσει το πρόβλημα ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.