Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Το Αγρίνιο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Νίκου Παπανδρέου στην Αιτωλοακαρνανία (φωτο)

Το Αγρίνιο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Νίκου Παπανδρέου στην Αιτωλοακαρνανία (φωτο)

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου, που αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη και φίλους του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου – Νομάρχης και Βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Θανάσης Τορουνίδης, η υποψήφια Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Νίκη Φούντα και άλλοι πολιτευτές και υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές.

Πριν την ομιλία του ο κ. Παπανδρέου δήλωσε:

Είμαι στο Αγρίνιο σήμερα στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για την Ευρωβουλή ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής. Οι Ευρωεκλογές είναι πανελλαδικές και με σταυρό.

Αυτές είναι οι σημαντικότερες εκλογές για την Ευρώπη. Μία Ευρώπη η οποία έχει ξεφύγει από τα όρια που ξέρουμε και θέλουμε όσοι πάμε εκεί με το βουλευτικό πρόσημο να ξαναφέρουμε την ελπίδα και το όραμα.

Να ξαναφέρουμε την Ευρώπη πραγματικά πιο κοντά στην Ελλάδα. Η Ευρώπη που κάποτε ήταν κοντά στην Ελλάδα, όπως και στην Αιτωλοακαρνανία με την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης. Να ξαναδούμε αν μπορούμε να αναπτύξουμε τη χώρα όπως πρέπει, μέσα από τις δικές μας αξίες και προσπάθειες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.