Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: πολίτες έβγαζαν συστηματικά εκτός λειτουργίας φανάρι  

Αγρίνιο: πολίτες έβγαζαν συστηματικά εκτός λειτουργίας φανάρι  

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι που αποφάσισαν να κάνουν τους ντετέκτιβ  και να διερευνήσουν πως είναι δυνατόν οι φωτεινοί σηματοδότες σε συγκεκριμένο πολυσύχναστο σημείο στο Αγρίνιο να είναι μόνιμα εκτός λειτουργίας… Τελικώς διαπίστωσαν ότι δεν χαλούσαν από μόνο του αλλά το… χαλούσανε κάποιοι από την γειτονιά προφανώς γιατί η θέση του τους ξεβολεύει!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο  το συγκεκριμένο φανάρι βρέθηκε για πολλοστή φορά χαλασμένο. Άνθρωποι της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, έφτιαξαν την βλάβη και όλα φαινόταν να κυλούν φυσιολογικά, άλλωστε υπήρχε η τεχνογνωσία από τις εκατοντάδες φορές που έχει… χαλάσει το συγκεκριμένο φανάρι.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και ειδοποιήθηκαν εκ νέου  ότι το φανάρι και πάλι δεν λειτουργούσε! Ασφαλώς απάντησαν  «μα, δεν έχουμε λίγες ώρες που το φτιάξαμε», έκαναν την καρδιά τους πέτρα, πήγαν και το έφτιαξαν άλλη μια φορά. Ακολούθησε ωστόσο η ίδια ιστορία.

Μόνο που αυτή τη φορά κάποιος υποψιασμένος αποφάσισε να δει τι συμβαίνει…Την έστησε σε κοντινή απόσταση και μετά από λίγο είδε έναν πολίτη να πηγαίνει στο φανάρι, να ανοίγει το καπάκι και να κατεβάζει το διακόπτει  καθιστώντας το ανενεργό!

Αφού συνήλθε ο άναυδος παρατηρητής αντιλήφθηκε ότι αυτό γίνεται συστηματικά για τον απλό λόγο του ατομικού και καθημερινού συμφέροντος. Ας μην γίνει δίκη προθέσεων αλλά ο καθένας αντιλαμβάνεται σε τι εμποδίζει ένας φωτεινός σηματοδότης σε έναν πολυσύχναστο και στενό δρόμο του Αγρινίου, που έχει και πολλά καταστήματα.

Απίστευτο; Κι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Η απίθανη αντικοινωνική συμπεριφορά κάποιων συμπολιτών έφτασε στο σημείο να αποσυνδέει και φωτεινούς σηματοδότες για να βολευτεί! Άντε και εις ανώτερα!

ο (υ)περαστικός

Φωτό αρχείου 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    α) Οι επιπτώσεις στον αντικοινωνικό παραβάτη ποιες έιναι ;
    β) Αυτό το καπάκι δεν μπορεί να ασφαλιστεί καλύτερα ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.