Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Αγρίνιο: εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων εξελίσσεται η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου  με  το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το  τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Η αιμοδοσία, στην οποία  συμμετέχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουτεράς, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου  και η 3η ΤΟΜΥ  Αγρινίου λαμβάνει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου  (Αναστασιάδη 1)  μέχρι 2.30 το μεσημέρι.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε ότι ο Δήμος  θα είναι πάντα «παρών» σε δράσεις που έχουν σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο: «Η προσφορά αίματος είναι πάντοτε πολύτιμη. Ειδικά όμως, αυτή την κρίσιμη περίοδο, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Δίνουμε αίμα, δίνουμε ελπίδα, μένουμε ασφαλείς».

Συγχαρητήρια στους εθελοντές για την προσέλευσή τους έδωσαν η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου  κ. Δήμητρα Αβράμπου, ο συντονιστής  του ΕΟΔΥ κ. Κώστας Ποσονίδης,   εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου  και η πρ. του  ΠΣ  Σκουτεράς Κ. Δημοπούλου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.