Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Αγρίνιο: Συνεχίζεται η μεγάλη προσέλευση στις κάλπες της ΝΔ

6

Μεγάλη είναι η προσέλευση των μελών της ΝΔ του δήμου Αγρινίου στις εσωκομματικές κάλπες που έχουν στηθεί σε ένα μόνο εκλογικό κέντρο, σε χώρο του παλαιού σταθμού τρένου στην πόλη του Αγρινίου.
Η διαδικασία κινείται αφενός ομαλά από διαδικαστικής άποψης , αφετέρου με χρονοβόρο τρόπο για όσους προσέρχονται να ψηφίσουν για συνέδρους, πρόεδρο και μέλη της δημοτικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις μέχρι τώρα (14.00) περίπου 500 μέλη του κόμματος ψήφισαν με αποτέλεσμα να θεωρείται πιθανό το τελικός αριθμός να ξεπεράσει τα 800-900 άτομα. Πιθανολογείται δηλαδή πως θα ψηφίσει το 1/3 όσων ψήφισαν για εκλογή προέδρου του κόμματος στις 20 Δεκέμβρη.
Σημειωτέον για όλο τον δήμο λειτουργεί μόνο ένα εκλογικό κέντρο (ούτε καν δεύτερο, για παράδειγμα στον Άγιο Κωνσταντίνο) στην πόλη του Αγρινίου.
Oργανωτικής φύσεως προβλήματα πάντως έχουν παρουσιαστεί σε πολλά εκλογικά κέντρα με πλέον σύνηθες  ονόματα μελών να μην περιλαμβάνονται στους καταλόγους.
Για την ΟΝΝΕΔ εξάλλου η διαδικασία ξεκίνησε μόλις πριν λίγη ώρα με αποτέλεσμα προς το παρόν να ψήφισαν λίγοι νεολαίοι της ΝΔ.

1 2 3 4 5 6 7

9 10

8

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.