Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: Η συνήθης αδιαφορία για τον συνάνθρωπο…

Αγρίνιο: Η συνήθης αδιαφορία για τον συνάνθρωπο…

Ένα ακόμη απαράδεκτο παρκάρισμα στο Αγρίνιο στηλιτεύει αναγνώστης του agrinionews.gr. Γράφει χαρακτηριστικά: 

Σάββατο μεσημέρι και όλοι τρέχουν στα σούπερ μάρκετ για τα τελευταία ψώνια της εβδομάδας.

Όλα τα καταστήματα έχουν προβλέψει χώρο στάθμευσης κοντά στις εισόδους για διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Δυστυχώς αρκετοί άνθρωποι αδιαφορούν για τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, που βρίσκονται σ’ αυτή την κατάσταση, σίγουρα όχι από επιλογή τους.

Έτσι με θρασύτητα καταλαμβάνουν τις ειδικές θέσεις στάθμευσης, για να μην περπατήσουν και την ελάχιστη απόσταση, από το κανονικό πάρκινγκ για όλους μέχρι τα καταστήματα.

Κάποιοι απλώς καταλαμβάνουν μία θέση, αλλά κάποιοι άλλοι «καταφέρνουν» να πιάσουν τρείς θέσεις στάθμευσης, όπως συνέβη στο περιστατικό των φωτογραφιών.

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την πράξη αυτή, ούτε καν αυτή της δήθεν φόρτωσης ογκωδών αντικειμένων, που και άλλοι πελάτες τα αγοράζουν, αλλά σαν σωστοί άνθρωποι τα κουβαλούν με τα καροτσάκια στα παρκαρισμένα αυτοκίνητά τους, μέχρι και στα πιο μακρινά σημεία του χώρου στάθμευσης.

Ας σκεφτόμαστε κάθε φορά που παρκάρομε, στα πολυκαταστήματα αλλά και μέσα στην πόλη, αν είμαστε στην σωστή θέση και όχι στις ράμπες αμαξιδίων και σε πεζοδρόμια, εμποδίζοντας την ελεύθερη διέλευση.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αλεκος

    Δείξτε και καμιά πινακίδα τέτοιων οχημάτων. Να θυμόμαστε τέτοια φυντανακια

  2. aleks

    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΑΤΕ!!! ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΜΕΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.