Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: το στρώμα στο δρόμο και η άναρχη εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων

Αγρίνιο: το στρώμα στο δρόμο και η άναρχη εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων

H στήλη διαρκώς αναδεικνύει τα κακώς κείμενα και στον τομέα της καθαριότητας του Αγρινίου. Και είναι πολλά.

Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι μικρή η ευθύνη των συμπολιτών. Αυτός ο συνειρμός εύλογα προκύπτει από την εικόνα ενός στρώματος αφημένου στον κάδο (καταλαμβάνοντας και το… πεζοδρόμιο) στην οδό Μπιτχάβα (περιοχή γηροκομείου).

Ο συμπολίτης που το έπραξε ας γνωρίζει πως προκαλείται σοβαρό πρόβλημα με την άναρχη εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων. Οι πολίτες οφείλουν να επικοινωνούν την πρόθεσή τους στο 15194 ώστε η υπηρεσία του δήμου να γνωρίζει ότι πρέπει να περισυλλέξει και να αποφεύγονται φαινόμενα και εικόνες τριτοκοσμικές, σημειώνει ο αντιδήμαρχος Χρ. Γκούντας.

Είναι μια σύνηθες και κακή τακτική και ιδίως τα Σαββατοκύριακα η κατάσταση γίνεται ιδιαίτερα προβληματική.

Ας έχουν εξάλλου υπόψιν οι πολίτες πως αυτές τις μέρες ο κορωνοϊός δυσκολεύει το έργο της υπηρεσίας αποκομιδής ογκωδών καθώς έχει θέσει εκτός εργασίας τρία άτομα (οι δύο νοσούν και ο τρίτος διάγει καραντίνα ως στενή επαφή) .

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Θ.Β.

    Σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων, υπεύθυνοι θεωρούνται οι θιγόμενοι πολίτες. Αυτοί πρέπει να καλούν την αρμόδια αρχή και όχι οι ασυνείδητοι. Ακόμη προτάθηκε να υποδεικνύουμε στους ασυνείδητους με αυτοκόλλητο, το τηλέφωνο των υπηρεσιών του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.