Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Αγρινιώτικο αυτοκίνητο έκοβε βόλτες παίζοντας εκκωφαντικά Τράγκα να απαγγέλλει Καραϊσκάκη!

Αγρινιώτικο αυτοκίνητο έκοβε βόλτες παίζοντας εκκωφαντικά Τράγκα να απαγγέλλει Καραϊσκάκη!

Δυστυχώς, δεν προλάβαμε να απαθανατίσουμε την στιγμή καθώς δεν ήταν δυνατό ένα βίντεο ντοκουμέντο που να δείξει το οπτικό και-κυρίως-το ηχητικό γεγονός, άρα μένει μόνο ο λόγος της τιμής μας.

Βλέπετε, έτρεχαν αρκετά λίγο νωρίτερα οι νεαροί με το κίτρινο, κατεβασμένο, «πειραγμένο» αυτοκίνητο, στο κέντρο του Αγρινίου και δεν τους προλάβαινες.

Μπορούσες όμως να ακούσεις από τα…μεγάφωνα που είχαν για ηχεία το… διάγγελμα του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Γεωργίου Καραϊσκάκη, το περίφημο απόσπασμα ενός λόγου του, εκείνο που λέει «άμα γυρίσω θα τους @#$σω, άμα πεθάνω θα μου κλ*&@ τον π@#$τσον»!

Ήταν πραγματικά εμπειρία να το ακούς στη διαπασών και μάλιστα με την γνωστή ξεσηκωτική, αντιστασιακή φωνή του Γιώργου Τράγκα, ανακατεμένη με τα γκάζια από το αμάξι που «τούρμπιζε»!

Δεν ξέρουμε τι ήθελαν να δηλώσουν οι δύο νεαροί(χαμογελούσαν σαρδόνια με τον τρόμο που προκαλούσαν εκείνη την ώρα στους απλούς καθημερινούς, συμβιβασμένους Αγρινιώτες!) ίσως θέλαν να δείξουν την οργή τους για την Νέα Τάξη πραγμάτων που τους «κλέβει τα όνειρα». Εσχάτως, δε, τους κόβει και την διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Πάντως, πέτυχαν τον σκοπό τους αφού όλοι γύρισαν και κοίταξαν το κίτρινο αμάξι, άλλοι έκπληκτοι, άλλοι δείχνοντας να συμμερίζονται  το σκηνικό, κάποιοι επικροτώντας ενθουσιασμένοι. Κι άλλοι λέγοντας «τα καημένα δεν έχουν σωτηρία»…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Κίτρινος Εκδικητής

    Ο Καραϊσκάκης πάντα θα πονάει τους ραγιάδες.

  2. 1', 10, 7, 18 19. 17, 15, 4, 9', 19, 7, 18

    Άκη πάρε το τσαπί, έρχεται πιτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.