Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Αιτωλοακαρνανία: σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας θανάσιμα τραυματισμένος σε τροχαίο

Αιτωλοακαρνανία: σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας  θανάσιμα τραυματισμένος σε τροχαίο

Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας βρισκόταν στην Πάτρα και ο 80χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή  μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε σε καρότσα αγροτικού. 

Tην απώλεια συμπολίτη τους σε θανατηφόρο τροχαίο θρηνούν οι Αμφιλοχιώτες ωστόσο μια επιπλέον παράμετρος της υπόθεσης είναι εξοργιστική.
Ο ηλικιωμένος που έχασε τη ζωή του στο χθεσινό δυστύχημα στην παραλιακή οδό της Αμφιλοχίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας , που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων, σε καρότσα αγροτικού.
Η τραγική αυτή-και συνάμα ενδεικτική της κατάστασης της δημόσιας Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία- εικόνα καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook.
Σύμφωνα με σχόλιο, στην ανάρτηση, της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας το ασθενοφόρο ήταν την ώρα του τροχαίου σε αποστολή με συνοδεία γιατρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για την διακομιδή βαριά πάσχοντος .
Σημειώνει μάλιστα η κυρία Καραδήμα πως ο συντονισμός της κίνησης των ασθενοφόρων γίνεται από το ΕΚΑΒ και με ευθύνη του ΕΚΑΒ . Αναφέρει εξάλλου πως με έγγραφό έχει ζητηθεί πρόσφατα και για μια ακόμα φορά από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, η πλήρη κάλυψη του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας με ασθενοφόρο καθ’ όλο το 24ωρο καθώς η κίνηση των περιστατικών είναι μεγάλη στην περιοχή ευθύνης του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.