Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Αιτωλοακαρνανία: 1363 τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις

Αιτωλοακαρνανία: 1363 τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις

Και στην Αιτωλοακαρνανία συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού με αμείωτη ένταση.

Από  τα ξημερώματα της Δευτέρας  23-03-2020, οπότε και τέθηκαν σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας μέχρι και σήμερα , 22-4-2020, τα ξημερώματα στο Νομό έχουν    βεβαιωθεί συνολικά  1363 παραβάσεις που επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Ειδικότερα, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας έχουν βεβαιωθεί 900 παραβάσεις και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 463 παραβάσεις αντίστοιχα.

Παράλληλα για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκε μια παράβαση και συνελήφθη ένας καταστηματάρχης  στην Αιτωλοακαρνανία, στη Ναύπακτο συγκεκριμένα.

“Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας”, καταλήγουν οι αρχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.