Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Ακαδημία Σκι & Wakeboard για παιδιά

Ακαδημία Σκι & Wakeboard για παιδιά

water-skiing-and-wakeboardingΟ Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου ΤΡΙΤΩΝΑΣ , στην προσπάθεια του να φέρει κοντά στα ναυταθλητικά αθλήματα τα παιδιά της περιοχής, ξεκινά από την
Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 έως στις 15 Ιουλίου 2016, τη λειτουργία ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ WAKEBOARD & ΣΚΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Η Ακαδημία απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 9-13 ετών που επιθυμούν να γνωρίσουν τα συναρπαστικά αθλήματα του σκι και του wakeboard.
Περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο πέντε μαθημάτων και προπονήσεων, στη συμβολική τιμή των 60 euro, που θα πραγματοποιούνται στη Λίμνη Τριχωνίδα
-Δευτέρα- Παρασκευή από τις 16-21μ.μ
-Σάββατο και Κυριακή από τις 9-21μ.μ
Η ώρα της κάθε προπόνησης θα καθορίζεται σε συνεννόηση με τον προπονητή, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των εκπαιδευόμενων και οι υποχρεώσεις των γονέων τους ή των συνοδών τους.
Η προνομιακή αυτή τιμή αφορά στους πρώτους πενήντα εγγραφέντες και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Οι προπονήσεις θα γίνονται με το σκάφος του συλλόγου,με αθλητικό υλικό που θα παραχωρείται στους εκπαιδευόμενους από το σύλλογο,παρουσία ναυαγοσώστη και βοηθητικού σκάφους.
Για πληροφορίες και εγγραφές στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, στη γραμματεία του συλλόγου στον αριθμό τηλεφώνου 6934779170 από Δευτέρα – Παρασκευή
9-13μ.μ. & 17-20μ.μ.
Επίσης ο Σύλλογος ενημερώνει, ότι παράλληλα με την Ακαδημία για παιδιά, θα λειτουργούν τα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα του, οι Ακαδημίες για νέους και νέες άνω των 14 ετών, καθώς και οι Ακαδημίες Ενηλίκων.
Πληροφορίες για τις Ακαδημίες άνω των 14 ετών και των Ενηλίκων στον αριθμό τηλεφώνου 6934779100 καθημερινά από 9-13μ.μ. & 17-20μ.μ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.