Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Aκόμη στο συρτάρι της Πρυτανείας ο φάκελος για το ΔΠΠΝΤ;

Aκόμη στο συρτάρι της Πρυτανείας ο φάκελος για το ΔΠΠΝΤ;

Πολύς λόγος έχει γίνει στο Αγρίνιο για την αστοχία της κατάργησης του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών το οποίο ουσιαστικά διαδέχτηκε το νεοϊδρυθέν Τμήμα ιστορίας Αρχαιολογίας.
Ο αγώνας των φοιτητών για την επανίδρυση του τμήματος και η πίεση των αυτοδιοικητικών αρχών οδήγησαν την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών και τη Σύγκλητο να λάβουν απόφαση υπέρ της επανίδρυσης του Τμήματος
Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευατίες πληροφορίες, ο σχετικός φάκελος παραμένει στο συρτάρι της Πρυτανείας και δεν έχει διαβιβαστεί αρμοδίως στο υπουργείο Παιδείας, δεν έχει υποβληθεί στη νέα Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης («ΕΘΑΑΕ»), η οποία θα γνωμοδοτήσει για την αναγκαιότητα ύπαρξης του Τμήματος.
Το γεγονός αυτό προκαλεί ερωτηματικά και προβληματισμό στους κόλπους των φοιτητών που αναμένουν τη συνέχεια. Ίσως για το λόγο αυτό o Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός, απέστειλε σχετική επιστολή στην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.