Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: «Ακούσαμε πυροβολισμούς όταν χάθηκε ο Βασίλης…»

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: «Ακούσαμε πυροβολισμούς όταν χάθηκε ο Βασίλης…»

Μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής στο θρίλερ του Μεσολογγίου με φόντο το κυνήγι των κρυμμένων θησαυρών και θύματα δύο άνδρες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, τα στόματα άνοιξαν…

Σημαντική μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» κάνει λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Βασίλης Δημαράς στις όχθες του Εύηνου ποταμού.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως την ημέρα που χάθηκε ο νεαρός κτηνοτρόφος, γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι, βρισκόταν στο χωράφι του και μάζευε ελιές.

«Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ένας χαμός, σαν πόλεμος. Άγνωστοι πυροβολούσαν από διάφορα σημεία , δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε… Την άλλη μέρα μάθαμε πως βρήκαν το παιδί νεκρό…», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, ο Γιάννης Δημαράς, αδελφός του Βασίλη και ο γαμπρός του, Χρήστος Καζάνας, μίλησαν για τις εξελίξεις μετά τη μήνυση για ανθρωποκτονία που κατέθεσαν. Η εισαγγελέας Μεσολογγίου μετά την προβολή της εκπομπής, μελέτησε την υπόθεση και έδωσε εντολή να ερευνηθεί σοβαρά από την Ασφάλεια της περιοχής με καταθέσεις βασικών μαρτύρων.

Δείτε τη βαθιά έρευνα του «Τούνελ» για την υπόθεση ΕΔΩ..

Πηγή: anikolouli.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.