Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

‘Αλλαξε στάση ο Λεβαδειακός και δεν επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων του Παναιτωλικού

‘Αλλαξε στάση ο Λεβαδειακός και δεν επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων του Παναιτωλικού

Παρά το γεγονός πως η Αστυνομία συμφώνησε στο να παραχωρηθεί η Θύρα 4 του γηπέδου σε φιλάθλους του Παναιτωλικού, ο Λεβαδειακός άλλαξε στάση και ενημέρωσε πως δεν επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων της ομάδας του Αγρινίου. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την είσοδο φιλάθλων της στο γήπεδο και  προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους καλεί να μην μετακινηθούν. Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

levadia5Στο πλαίσιο των μέτρων τήρησης τάξης του αγώνα Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου ΠΑΕ, να παραχωρηθεί η Θύρα 4 του γηπέδου σε φιλάθλους του Παναιτωλικού (παράγραφος 1.β’ της από 08/02/2018 απόφασης ) έως 806 εισιτήρια.

Σε σημερινή επικοινωνία του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιτωλικός με τον β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για συνεννόηση εξυπηρέτησης των φιλάθλων που τυχόν μετακινηθούν, ενημερώθηκε ότι τελικά η γηπεδούχος ομάδα ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ την παρουσία φιλάθλων του Παναιτωλικού στο γήπεδο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας επειδή -όπως υποστηρίζει- θα υπάρχουν χίλιοι (1.000) οργανωμένοι φίλαθλοι του Λεβαδειακού σε διπλανή Θύρα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει στο γήπεδο κανένας φίλαθλος με διακριτικά του Παναιτωλικού, ενώ θα γίνει αυστηρός έλεγχος ταυτοτήτων στα εκδοτήρια.

Σε επικοινωνία με την Ελληνική Αστυνομία (παρά την έκπληξη αλλαγής στάσης της ΠΑΕ Λεβαδειακός), ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν νέα απόφαση, παραπέμποντάς μας στην καθιερωμένη σύσκεψη του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Μετά τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν μπορεί να εγγυηθεί την είσοδο φιλάθλων της στο γήπεδο. Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όσων έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από Αγρίνιο ή αλλού για να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα, τους καλούμε να μην μετακινηθούν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.