Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Προχωρά η αναβάθμιση 45 παιδικών χαρών στον δήμο Αγρινίου

Προχωρά η αναβάθμιση 45 παιδικών χαρών στον δήμο Αγρινίου

Στην αναβάθμιση 45 παιδικών χαρών σε Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου προχωρά η Δημοτική Αρχή.

Κάνει λόγο για συντονισμένες ενέργειες με τις οποίες εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1 για την αναμόρφωση των παιδικών χαρών με ποσό που ανέρχεται στα 265.000 ευρώ ενώ αξιοποιήθηκαν ακόμη 95.000 ευρώ από ίδιους πόρους.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγρινίου σταδιακά υλοποιεί την εγκατάσταση εξοπλισμού με όργανα, παιχνίδια, τοποθέτηση κάδων και περίφραξη σε 45 κοινόχρηστες παιδικές χαρές που μέχρι τώρα δεν λειτουργούσαν ή είχαν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα με ακατάλληλα και φθαρμένα όργανα.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Δημοτικός Σύμβουλος Μίμης Σκορδόπουλος η προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των παιδικών χαρών είναι διαρκής: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί ο δήμος μας είναι από τους πρώτους που υλοποιούν και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι για τις παιδικές χαρές.

Έτσι, με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες τοποθέτησης πιστοποιημένων οργάνων σε παιδικές χαρές σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας.
Με το συγκεκριμένο έργο καταφέραμε να αναβαθμίσουμε αισθητά τις παιδικές χαρές και να δώσουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να απολαμβάνουν με ασφάλεια παιχνίδι και ψυχαγωγία.

Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στη δημιουργία υποδομών που συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. @@@@@@

  Πρεπει να υπαρχει φυλαξη κ καμερες για να μην χρειαζεται επισκευες καθε λιγο…

 2. Viky imi

  Ακόμα και τώρα ακατάλληλο είναι το γύρο γύρο είναι τοποθετημένο ακριβώς ανάμεσα από τις κούνιες δεύτερον πολλά παιδιά έχουν χτυπήσει με το γύρο γύρο καθώς χωράνε κάτω από τα κάγκελα.μιλαω για την συγκεκριμένη παιδική χαρά της φωτογραφίας και εκμερους τον παιδιών κάτω των έξι ετών που γυρνάνε μελανιασμενα σπιτι … είμαι μαμά και παρακαλώ να διορθώσετε αυτή την παιδική χαρά.

 3. Criss

  Στη Ματαραγκα που ειναι η παιδικη χαρα.
  Απλά η χαρα αγνωηται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.