Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Ασφαλέστερη πρόσβαση στο πεδίο Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στα Ρέτσινα Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου με ανακοίνωση του γνωστοποιεί ότι προχώρησε στην ανακατασκευή του αγροτικού δρόμου που οδηγεί στο πεδίο Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που βρίσκεται κοντά στα Ρέτσινα Μεσολογγίου. 

retsines-alexiptoto-plagias (8)
Ασφαλέστερη πρόσβαση στο πεδίο Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που βρίσκεται εγγύτατα στην κοινότητα Ρετσίνων, αποκτούν πλέον οι πολυπληθείς φίλοι του αθλήματος, καθώς ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, προχώρησε σε ανακατασκευή του αγροτικού δρόμου που οδηγεί στο σημείο.
Η παρέμβαση έγινε σε μήκος δρόμου 2.100 μέτρων, ο οποίος λόγω των φερτών υλικών  παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα προσβασιμότητας, που  σε ορισμένα σημεία καθιστούσαν την διέλευση οχημάτων αδύνατη.
Η βελτίωση των συνθηκών επέτρεψε μεγαλύτερη προσέλευση, καθώς ήδη το πεδίο έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον και επισκεψημότητα. Η περιοχή που είναι πλέον εύκολα προσβάσιμη έχει πανοραμική οπτική επαφή με την λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου – Αιτωλικού, καθώς επίσης με την πεδιάδα των Οινιαδών.
Τα υλικά που ήταν απαραίτητα για την ανακατασκευή του δρόμου, προσφέρθηκαν ευγενικά από το παρακείμενο λατομείο «Ήφαιστος».

retsines-alexiptoto-plagias (9)

retsines-alexiptoto-plagias (10)

retsines-alexiptoto-plagias (1)

retsines-alexiptoto-plagias (2)

retsines-alexiptoto-plagias (3)

retsines-alexiptoto-plagias (4)

retsines-alexiptoto-plagias (5)

retsines-alexiptoto-plagias (6)

retsines-alexiptoto-plagias (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.