Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ανακατατάξεις στην Περιφερειακή Αρχή Kατσιφάρα- νέοι Βοηθοί Περιφερειάρχη

Ανακατατάξεις στην Περιφερειακή Αρχή Kατσιφάρα- νέοι Βοηθοί Περιφερειάρχη

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα ορίζονται  τρείς νέοι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι – Βοηθοί Περιφερειάρχη. Mια εξέλιξη που προφανώς γίνεται με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Είναι οι:

  • Νικόλαος Υφαντής, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Συντονισμού Κοινωνικών και Παραγωγικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Αγρίνιο και Βοηθός Περιφερειάρχη.
  • Παναγιώτης Πλατανιάς, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Συντονισμού Κοινωνικών και Παραγωγικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με έδρα τον Πύργο και Βοηθός Περιφερειάρχη.
  • Αδαμαντία (Ντία) Ζαχαροπούλου- Στούμπου, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, με έδρα την Πάτρα και Βοηθός Περιφερειάρχη.

«Εύχομαι στους νέους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα. Πρόκειται για πρόσωπα εγνωσμένου κύρους, με μακρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση, με αδιαμφισβήτητη προσφορά  στα κοινά και με σημαντική κοινωνική και πολιτική παρουσία», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Κατσιφάρας.

Παναγιώτης Πλατανιάς

 

Αδαμαντία (Ντία) Ζαχαροπούλου- Στούμπου
Νικόλαος Υφαντής

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ο σώσων εαυτό διαλύει

    Ο Κατσιφάρας για να βγει περιφεριαρχης με το συριζα αποφάσισε να διαλύσει όλα τα άλλα μαγαζάκια που έχουν στήσει στο πασοκ της γειτονιάς.
    Είναι κι αυτό μια μαγκιά. Τώρα όπιος σωθεί σώθηκε και κλείνει τα άλλα καταστήματα. Διάλυση τιμών……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.