Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Ασχολίαστη από Παπαναστασίου νέα επιθετική ανακοίνωση Καζαντζή

Ασχολίαστη από Παπαναστασίου νέα επιθετική ανακοίνωση Καζαντζή

papaΣε μια δήλωση γεμάτη οργή και χαρακτηρισμούς, παίρνοντας τον λόγο για ανακοίνωση,  προέβη πριν λίγο στο δημοτικό συμβούλιο ο τέως αντιδήμαρχος Νίκος Καζαντζής κατά του δημάρχου Αγρινίου. Ασφαλώς για το γνωστό θέμα της απομάκρυνσής του από την θέση που κατείχε μέχρι πρόσφατα.

«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται και το “δρυός” πάει στον Παπαναστασίου», ξεκίνησε ο κ. Καζαντζής για να συνεχίσει σε οργισμένο ύφος: «Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί εκείνος δεν ξεκαθαρίζει ποτέ τίποτε. Εμένα εδώ με όρισε ο κόσμος κι όχι ο Παπαναστασίου. Στην αντιπολίτευση δεν με έφερε ο κόσμος ή η παράταξη αλλά ο Παπαναστασίου. Όλοι το ξέρουν ότι δεν έχω ζητήσει ποτέ τίποτε και το έχει παραδεχτεί κι ο ίδιος σε κάθε επιτροπή που έχουμε συμμετάσχει. Έχει υπάρξει προσβολή προς το πρόσωπό μου και το ξέρετε ότι είχαν παρθεί αρμοδιότητες από μένα και είχαν εκχωρηθεί στον Γενικό Γραμματέα του δήμου. Υπέμενα πάρα πολύ, με παρέκαμπταν για θέματα της αρμοδιότητάς μου. Είχα προτείνει συγκεκριμένα πράγματα στην πολιτική προστασία, τελικά έμεινε η αυλή του δημάρχου και να το ξέρουν όλοι ότι αναφέρεται απαξιωτικά για τους πάντες και επαίρεται ότι έχει εκλεγεί μόνος του. Τι ενοχλούσε; Το πάρκινγκ κάτω από το δημαρχείο; Ας το έλεγε. Κρύψου όσο θέλεις(σ.σ. απευθυνόμενος στον δήμαρχο που εκείνη την ώρα ήταν εκτός αίθουσας), φέρθηκες ανήθικα σε μένα και όσο θα είσαι στη δημοτική ομάδα μόνο το ύφος  δεν μπορείς να επικαλείσαι. Θα αποδείξω ότι με έστειλαν δίκαια οι Αγρινώτες στη θέση μου. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο πρόεδρος του σώματος, εγώ θα τα πω έστω για να τα ακούσει η τηλεόραση», κατέληξε ο τέως αντιδήμαρχος.

Ο δήμαρχος Αγρινίου φάνηκε να απαξιεί να απαντήσει και έκανε δύο ανακοινώσεις: μια για την αποκατάσταση του Γεφυριού στην περιοχή Μπούζι, στον επονομαζόμενο ποταμό…Κατρουλή! Και μια για το θέμα της δέσμευσης θέσεων στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών του Αγρινίου για γυναίκες πρόσφυγες με τα παιδιά τους. Ο δήμαρχος Αγρινίου δήλωσε ότι αποφασίζει το κράτος χωρίς τους δήμους, ο αρμόδιος υπουργός δεν γνώριζε τίποτε για τα 18 άτομα που έχουν ήδη οριστεί για το Αγρίνιο, ενώ όλες οι συνέργειες έχουν γίνει είτε με ελληνικές είτε με διεθνείς ΜΚΟ. Για το ίδιο θέμα ο κ. Καλαντζής αναρωτήθηκε αν οι 250 θέσεις των ξενώνων σε όλη τη χώρα για γυναίκες θα σώσουν τις μονογονεϊκές οικογένειες προσφύγων ή τις γυναίκες πρόσφυγες που έχουν πέσει θέμα κακοποίησης και αν αυτό μπορεί να γίνει με τις πρωτοβουλίες που παίρνει η κυβέρνηση ερήμην των τοπικών κοινωνιών.

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.