Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Ανακοίνωση των παικτών του Παναγρινιακού: Τα πρωταθλήματα να παίζονται στο γήπεδο

Ανακοίνωση των παικτών του Παναγρινιακού:  Τα πρωταθλήματα να παίζονται στο γήπεδο

Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές του Παναγρινιακού πήραν θέση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τις ειδικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν και έφεραν αποφάσεις που οι παίκτες της ομάδας θεωρούν άδικες, αλλά και για την απόφαση να κριθεί ο Κυπελλούχος με τη διαδικασία της κλήρωσης.

Ταυτόχρονα υπάρχει αναφορά στο κείμενο που φέρεται να έχει υπογράψει η ΕΠΣΝΑ και ζητείται από τους ανθρώπους της Ένωσης να αγωνιστούν και για τα αιτήματα του Παναγρινιακού στις αρμόδιες Επιτροπές της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρατηρούμε εδώ και καιρό τις συνέπειες της πανδημίας που σάρωσε τον πλανήτη.

Aυτό ήμασταν σίγουροι ότι θα επηρέαζε καλώς ή κακώς και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!Στο δικό μας πρωτάθλημα λοιπόν, θέλουμε να πούμε ότι κάθε σύλλογος και κάθε ομάδα κάνει τον προγραμματισμό της ανάλογα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Θεωρούμε άδικη και πρωτόγνωρη την απόφαση για ορισμό του πρωταθλητή, χωρίς αυτός να έχει ανακηρυχθεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Επειδή υπάρχει μια τάση ότι δίκαια χάσαμε το πρωτάθλημα να ενημερώσουμε ότι στα 3/4 του πρωταθλήματος είμαστε στην πρώτη θέση έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα και χωρίς φυσικά να πει κάποιος ότι δεν ξέρουμε να χάνουμε, μιας και φαίνεται ότι όποια απώλεια είχαμε την πληρώνουμε πολύ ακριβά.

Έχουμε μάθει τα πρωταθλήματα να παίζονται μέσα στο γήπεδο και φυσικά, το ίδιο θα ίσχυε αν τελείωνε το πρωτάθλημα μια αγωνιστική νωρίτερα και βγαίναμε εμείς στην πρώτη θέση!

Για να μη μακρηγορούμε, θέλουμε από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θεωρεί δίκαιο να σωθούνε ομάδες από τη Γ΄ Εθνική που έχουν μαθηματικές ελπίδες για σωτηρία, να κάνει αγώνα και να διεκδικήσει ότι αναλογει και για εμάς που είμαστε 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή στη δεύτερη θέση και έχοντας 3 αγωνιστικές υπόλοιπο αλλά και τα παιχνίδια των μπαράζ που θα έκριναν τα πάντα. Ελπίζουμε να αγωνιστείτε και για εμάς στις αρμόδιες επιτροπές.

Υ.Γ.1. Επειδή στα ίδια δημοσιεύματα υπογράψατε για απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, θα θέλαμε μια ενημέρωση για το λόγο που το προτείνατε αυτό.

Υ.Γ.2. Το κύπελλο με κλήρωση δεν αρμόζει ούτε σε εμάς, ούτε σε ένα ιστορικό σωματείο σαν την Α.Ε.Μ. Ιδρώσαμε και οι δύο και φτάσαμε στον τελικό για να ζήσουμε τη μαγεία ενός γεμάτου γηπέδου και όχι την αδιαφορία μιας τυχαίας κλήρωσης ορισμού κυπελλούχου.

Σας προτείνουμε λοιπόν να διεκδικήσετε επίσης οι τελικοί να γίνουν με την έναρξη της επόμενης χρονιάς για να είναι ένα παιχνίδι γιορτή και όχι μια διαδικασία – “παρωδία”.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

Πηγή: websports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.