Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ και στο Αγρίνιο με πρωτοβουλία Προσκόπων

Ανακύκλωση  κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ και στο Αγρίνιο με πρωτοβουλία Προσκόπων

afisa anakykloshsΤο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων υλοποιεί με την ευγενική χορηγία της Vodafone το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ. Στο Αγρίνιο σημείο συγκέντρωσης υλικών είναι το Προσκοπικό Κέντρο Δραστηριοτήτων στις Εργ. κατοικίες Αγ. Ιωάννη.
Από το 2008, κάθε χρόνο και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα Προσκοπικά Συστήματα σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουν συσκευές & αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων. Τον Μάρτιο κάθε έτους παραδίδουν ό,τι έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στο κατάστημα της Vodafone της περιοχής τους προκειμένου να ανακυκλωθεί. Παίρνουν μία καρτέλα στην οποία έχουν εγγραφεί οι ποσότητες και τα είδη που παρέδωσαν προς ανακύκλωση και με αυτήν μπαίνουν αυτόματα σε μία λίστα από την οποία στο τέλος αναδεικνύονται τα 20 πρώτα Προσκοπικά Συστήματα που ανακύκλωσαν τα περισσότερα αντικείμενα.
Σε ειδική τελετή απονομής βραβεύονται τα 20 Προσκοπικά Συστήματα, όπου και παραλαμβάνουν ένα συμβολικό δώρο ως ανταμοιβή για την ενσυνείδητη προσπάθειά τους να συμβάλλουν μέσω της ανακύκλωσης, στην προστασία και καλυτέρευση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.