Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανατροπή Τώρα: Eικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στην πύλη εισόδου στην Τριχωνίδα

Ανατροπή Τώρα:  Eικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στην πύλη εισόδου στην Τριχωνίδα

9

Η παράταξη «Ανατροπή Τώρα» του Δημήτρη Τραπεζιώτη συνεχίζει την κριτική προς τη δημοτική αρχή εστιάζοντας στον τομέα της καθαριότητας. Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που καταγράφουν σκηνικό ντροπής και εγκατάλειψης στην είσοδο του Παναιτωλίου, ουσιαστικά στην πύλη εισόδου στη λίμνη Τριχωνίδα. Δηκτική η παράταξη Τραπεζιώτη αναφέρει πως… «συνεχίζει να προβάλλει το έργο της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

Συνεχίζουμε να προβάλλουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου…
Μετά το μοναχικό απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για το έργο και τη δράση της, ο Δήμαρχος Αγρινίου και δύο αντιδημαρχίες (καθαριότητας και τουρισμού) συνέπραξαν για να “προβάλλουν” την περιοχή μας και να προσελκύσουν επισκέπτες στην Τριχωνίδα.
Είσοδος Παναιτωλίου ( πύλη εισόδου στη λίμνη Τριχωνίδα).
Ντροπή. Αίσχος επαίσχυντον!!!
Αθλιότητα και εγκατάλειψη.
H είσοδος προς τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας έχει μετατραπεί σε “χώρο υποδοχής ελαστικών”.
Οι κάρτες που έδιναν στοιχεία για τη χλωρίδα και την πανίδα της λίμνης Τριχωνίδας, καμμένες και ξεθωριασμένες.
Δέντρα κομμένα και αφημένα για μήνες πάνω στα πεζοδρόμια ώστε να αναιρείται η χρήση τους από τους πεζούς και συνδημότες μας.
Τέλος, μια τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού πεσμένη επί του πεζοδρομίου μετά από τροχαίο ατύχημα, που υποχρεώνει τους πεζούς να κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο με κίνδυνο για τη ζωή τους και επίσης με τα καλώδια γυμνά που προφανώς δεν έχουν αποσυνδεθεί και αποτελούν παγίδα θανάτου.
Η επιμέλεια και φροντίδα του Δημάρχου και η συνεργασία του με τους Αντιδημάρχους για την ανάδειξη της περιοχής μας και την προστασία του πολίτη, όπως αντιλαμβάνεστε, συνθέτουν ένα τραγικό αποτέλεσμα για το Δήμο Αγρινίου.
Διατελούντες με τιμή
για τις νέες αντιδημαρχίες!..

1 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. LOREAL

    Αν θέλει να ναι δίκαιος ο κύριος Τραπεζιώτης, (διατέλεσε δήμαρχος εκεί ας μην το ξεχνάμε) θα πρέπει να μας ανεβάσει και τις φωτογραφίες της ίδιας περιοχής από την χρονική περίοδο της δημαρχίας του. Από την εποχή που ήταν δήμαρχος ενός μικρού καποδιστριακού δήμου σε εποχές οικονομικής ευμάρειας. Κατάσταση που δεν συγκρίνεται επ’ ουδενί με τον διευρυμένο δήμο Αγρινίου στην εποχή των συντρόφων του ,των τυχοδιωκτών του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα χωρίς πόρους και επαρκές προσωπικό. Εγώ πάντως το Παναιτώλιο, μια ζωή χάλια το θυμάμαι.

  2. Αγρότης από Δοκιμι

    Εδώ γίνεται πολεμος απο τους τσιγγανους και ο αριστερος πρωην Πασοκτζης ασχολειται με την εισοδο στο Παναιτωλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.