Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κορωνοϊος: Αναβάλλεται η εκδήλωση στον Αστακό για την Ημέρα της Γυναίκας

Κορωνοϊος: Αναβάλλεται η εκδήλωση στον Αστακό για την Ημέρα της Γυναίκας

Αναβάλλεται η εκδήλωση στον Αστακό για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Αιτία της αναβολής, η εναρμόνιση με τις τελευταίες ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωναϊό κα συμμορφούμενη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Η ανακοίνωση του δήμου Ξηρομέρου αναφέρει:

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 12 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, με τίτλο: «Γυναίκα το μισό του ουρανού», με συνδιοργάνωση και υποστήριξη της εκδήλωσης από την Τ.Κ. Αστακού και των Συλλόγων Γυναικών Αστακού και Βασιλόπουλου.
Αιτία της αναβολής, η εναρμόνιση με τις τελευταίες ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωναϊό κα συμμορφούμενη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, προχώρησε στην ακύρωση της διοργάνωσης ή τη συμμετοχής της σε όλες τις εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.
Θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.