Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2020

Ανοιχτά τα φώτα μέρα μεσημέρι στους δρόμους του Μύτικα

Του κ. Νίκου Θ. Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Διερωτόμαστε και διερωτώνται όλοι οι κάτοικοι του Μύτικα και οι διερχόμενοι απ’ αυτόν, γιατί μένουν ανοιχτά μέρα μεσημέρι τα φώτα στους δρόμους του Μύτικα και μάλιστα σήμερα, που όλοι έχουμε ανάγκη αυστηρής οικονομίας. Είναι αδιανόητη και προκλητική αυτή η σπατάλη του ηλεκτρικού ρεύματος, σήμερα μάλιστα, που πολλοί συνδημότες μας πέρασαν τις γιορτές τους, χωρίς θέρμανση, μέσα στα κρύα σπίτια τους!
Ακόμη και ο πλούσιος φωτισμός, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων συνεχίζονταν και πέραν των Θεοφανείων! «Αιδώς Αργείοι».
Γιατί δεν διαμαρτύρονται οι τοπικοί φορείς, για την ανοικοκυροσύνη και αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης;
Η αρμόδια τοπική αυτοδιοίκηση δεν έβλεπε και δεν βλέπει αυτή την σπατάλη;
Δεν λυπάται τους δημότες, που τους επιβαρύνει με περιττά και αχρείαστα έξοδα; Δεν μας φτάνουν τ’ άλλα έξοδα και μας φορτώνουν και περιττά τέλη; Το θέαμα ήταν και είναι ορατό.
Καλό θα είναι η τοπική αυτοδιοίκηση να φροντίσει να διορθωθεί άμεσα ο χρονοδιακόπτης, ώστε τα φώτα να κλείνουν λίγο μετά το ξημέρωμα και να ανοίγουν λίγο πριν αρχίσει να νυχτώνει.
Από το σπίτι μου βλέπω την ημέρα αναμμένα τα φώτα και τα φανάρια με φωτισμένες τις κολώνες με στολισμό λόγω των εορτών, ακόμη. Γράφει «αβέρτα» η ΔΕΗ. Τρέξτε δημότες να πληρώσετε τέλη φωτισμού, ύδρευσης, καθαρισμού, ανταποδοτικά τέλη κ.λ.π.
Εγώ όσο ζω θα αγωνίζομαι για τα προβλήματα αυτού του τόπου. Έμεινα μόνος να επισημαίνω και να προβάλλω τα τοπικά προβλήματα και έρχομαι πολλές φορές σε αντίθεση με τους διάφορους φορείς που επικαλούμαι το ενδιαφέρον τους.
Επί του προκειμένου δράττομαι της ευκαιρίας να επισημάνω στον «MYTIKA PRESS» και στην «ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ», αγαπητούς Βασίλειο Σούλα της πρώτης ιστοσελίδας και Βασίλειο Πολύζο της δεύτερης ιστοσελίδας, ότι αυτά τα ορατά προβλήματα αυτοί πρώτοι πρέπει να τα προβάλλουν. Είναι η τοπική μας φωνή, οι τοπικές μας εφημερίδες και οι τοπικοί μας δημοσιογράφοι. Είναι μια εξουσία και όχι να αρκούνται στην δημοσίευση μόνο της φωνής μας. Το θέμα του φωτισμού των δρόμων την ημέρα το έβλεπαν.
Εάν με όλα αυτά που δημοσιεύω και με τις επισημάνσεις μου στα τοπικά θέματα έχω άδικο, ζητώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου και τους φορείς. Εγώ αρωγός έρχομαι στην επίλυση των τοπικών μας προβλημάτων για την πρόοδο του τόπου μας.

Μύτικας 8-1-2019
Νίκος Θωμά Νταής

σ. Συμβολαιογράφος

Φωτό αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.