Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Αντιπολίτευση Θέρμου: ο δήμαρχος της μειοψηφίας επιστρατεύει την παραπληροφόρηση και το ψέμα

Αντιπολίτευση Θέρμου: ο δήμαρχος της μειοψηφίας επιστρατεύει την παραπληροφόρηση και το ψέμα
O Θ.Κασόλας
O Θ.Κασόλας

Ο συνδυασμός «Αξιοπιστία και Προοπτική για τον δήμο Θέρμου, του Θ.Κασόλα, αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωση του:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ!!!

Μας κατηγορεί για «μεθοδεύσεις και υπονόμευση του δημάρχου» πράγμα που δήθεν οδήγησε στην καθυστέρηση της έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2018 με συνέπεια την καθυστέρηση της πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων και αναφέρεται στην παρατήρηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όσον αφορά την επιχορήγηση του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ:

1) Καθυστέρησαν να φέρουν τον προϋπολογισμό για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όταν το έκαναν στις 09/01/2018 τον ψηφίσαμε. Εγκρίθηκε και επέστρεψε εγκεκριμένος εκτός από έναν κωδικό και την ώρα που ο «δήμαρχος» μας κατηγορούσε γι’ αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου έβγαζαν τα εντάλματα για την πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων στη διαύγεια. Π.χ. αριθ. ενταλμάτων 6/1-2-18, 13/1-2-18 κ.λπ.

Έχετε δει πολλές αντιπολιτεύσεις στους Δήμους να ψηφίζουν τον προϋπολογισμό;  To κάναμε όμως γιατί έχουμε δηλώσει ότι λειτουργούμε με υπευθυνότητα και σύνεση και έχουμε τις δικές μας θέσεις και προτάσεις τις οποίες και προωθούμε. Προφανώς ο δήμαρχος,  κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια,  γιατί δώδεκα χρόνια έκανε στείρα αντιπολίτευση.

2ον) Όσον αφορά τον κωδικό για το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος μας κατηγορεί ότι «παράνομα και αντιδεοντολογικά αλλά και αντίθετα προς τα καθιερωμένα και τη συστατική πράξη του Νομικού Προσώπου»  προτείναμε ποσό 50.000,00 €.  Ουσιαστικά κατηγορεί τον εαυτό του,  αφού ο ίδιος, όπως φαίνεται και στην υπ. αριθ. 2/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε 70.000,00 €. δηλ. κι αυτός ήταν παράνομος και αντιδεοντολογικός, σύμφωνα πάντα με τη συστατική πράξη στην οποία αναφέρεται, η οποία  προβλέπει 120.000ε. Κατόπιν,  κάνει προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ο Συντονιστής, δικαιολογημένα πλέον ζητά μεγαλύτερο ποσό. Γεννάται όμως  το ερώτημα, γιατί τα τρία προηγούμενα χρόνια,  ψήφιζε ως πλειοψηφία για το ίδιο Νομικό Πρόσωπο 55.000,00 € το 2015, 50.000,00 € το 2016, 70.000,00 το 2017; Δε λειτουργούσε παράνομα και αντιδεοντολογικά τότε; Το ίδιο δε λειτουργούσε ως αξιωματική αντιπολίτευση επί Δημαρχίας κ. Πορφύρη όταν ψήφιζε 20.000,00 €!!! Τότε δεν υπήρχε η συστατική πράξη του Νομικού Προσώπου;

Όλα τα άλλα περί δήθεν «απαξίωσης των εκδηλώσεων του Αγίου Κοσμά» και «διάρρηξης της σχέσης του  δήμου με  τους  Απανταχού Πολιτιστικούς Συλλόγους» είναι αποκυήματα της φαντασίας του, είναι η προσπάθεια να πιαστεί από κάπου την ώρα που οι «συνοδοιπόροι του» εγκαταλείπουν ένας ένας το καράβι.

Επίσης, τον όρο «υπονόμευση» που χρησιμοποιεί ο «κ. δήμαρχος»,  θα πρέπει να τον προσέξει, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας,  γιατί αυτό δεν αποδεικνύεται από πουθενά. Το μόνο που κάνει είναι να εκθέτει τον ίδιο καθότι εμείς απαντούμε με στοιχεία.

«Κ. δήμαρχε της μειοψηφίας», το δίκαιο και το αληθινό έχουν από τη φύση τους μεγαλύτερη δύναμη από το ψέμα και το άδικο. Όσο αφορά τα περί κατάκτησης της δημοτικής εξουσίας που λέτε, σας καταλαβαίνουμε γιατί η πολύχρονη παραμονή σας στην αντιπολίτευση σας έχει δημιουργήσει εμμονές και σας έχει γίνει πλέον βίωμα. Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στη λαϊκή βούληση γι’ αυτό και θα  συνεχίζουμε να ενημερώνουμε σφαιρικά τους πολίτες που δεν παρασύρονται ΠΙΑ από βαρύγδουπους τίτλους. 

Το σκοτάδι  άρχισε  πλέον να  πέφτει  στη δημοτική σου πορεία,  κ. Κωνσταντάρα!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.