Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας: έφθασαν τις 312 οι παραβάσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Απαγόρευση κυκλοφορίας: έφθασαν τις 312 οι παραβάσεις στην Αιτωλοακαρνανία

«Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα στην Αιτωλοακαρνανία για παράβαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας έστω κι αν οι έλεγχοι κατά κανόνα γίνονται σε αστικά κέντρα καθώς στις αγροτικές περιοχές δεν είναι τόσο… ασφυκτικός ο αστυνομικός κλοιός.

Από την ημέρα έναρξης του μέτρου έως και σήμερα (Τρίτη 31 Μαρτίου 2020) στο νομό βεβαιώθηκαν 312 παραβάσεις και σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ. Ειδικότερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας βεβαίωσε 198 παραβάσεις και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 114 παραβάσεις.

Χθες εξάλλου στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 156 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Η Αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας.

Ανά Διεύθυνση Αστυνομίας :

• Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας : 305 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας : 198 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας : 114 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας : 108 παραβάσεις

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μένουμε Σπίτι

    …Είναι εμφανές ότι οι αστυνομικοί και ειδικά η Δημοτική Αστυνομία , για πολλοστή φορά, κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Κατά το πλείστον, οι ίδιοι, δεν τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και δεν έχουν τη στοιχειώδη εκπαίδευση (για παιδεία ούτε λόγος). Δυστυχώς στερούνται νοημοσύνης και λογική κρίσης.

  2. Μένουμε Σπίτι

    Για την ύπαρξη μεγάλου ποσοστού παραβάσεων, δεν ευθύνονται μόνο οι “ασυνείδητοι” πολίτες. Οι αστυνομικοί και ειδικά η Δημοτική Αστυνομία, για πολλοστή φορά, κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Κατά το πλείστον, δεν τηρούν οι ίδιοι, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και δεν έχουν τη βασική εκπαίδευση (για παιδεία ούτε λόγος). Στερούνται την απαραίτητη λογική κρίση και κάνουν “επίδειξη δύναμης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.