Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Γιατί απέλυσε υπάλληλο ο δήμος Αγρινίου

Γιατί απέλυσε υπάλληλο ο δήμος Αγρινίου

Στην απόλυση υπαλλήλου (ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας) προέβη ο δήμος Αγρινίου.
Προχώρησε στη σχετική απόφαση (που δημοσιοποιήθηκε χθες στη «Διαύγεια») γιατί ο εν λόγω άνδρας είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λευκάδας για κλοπή.
Η πρόσληψη έγινε τον Μάιο του 2018 μέσω διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Σε έλεγχο όμως των δικαιολογητικών του (ποινικό μητρώο) προέκυψε πως τον Νοέμβριο του 2016 είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λευκάδας για «κλοπή, απλή συνέργεια σε κλοπή από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, τελεσμένη και σε απόπειρα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Απο την αλλη σκεφτεσαι ενταξει εκανε μια κλοπη μπορει να το μετανιωσε αυτο το γεγονος θα τον κυνηγαει μια ζωη για να εξασφαλισει μια δουλεια η μπορεις με αυτη την προυποθεση να βοηθησεις καποιον να ενταχτει χωρις παραβατικοτητα στο κοινωνικο συνολο.Βεβαια εαν ειχε προαπαιτουμενο η ως ανω συμβαση τετοιο ορο και το υπεκρυπτε ειναι αλλο ζητημα αυτο

  2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

    “… εκανε μια κλοπη μπορει να το μετανιωσε …”. ‘Ισως και να ισχύει αυτό που γράφεις, όμως η απόφαση για απόλυσή του είναι ορθή υπό την έννοια ότι λειτουργεί παιδαγωγικά – αποτρεπτικά και για άλλους επίδοξους κλέφτες. Ειδικά, αν ο συγκεκριμένος ανήκει στην μειονότητα των Ρομά η απόφαση ίσως λειτουργήσει καταλυτικά στο να αποθαρρύνει την εκτεταμένη παραβατικότητα αυτής της κοινότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.