Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους μαθητές της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου

Άλλη μια Σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικές στιγμές  συγκίνησης, χαράς, γέλιου και γνώσεων έφτασε στο τέλος της για το Δημοτικό Σχολείο Θέρμου

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 14-06-2019 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, παρουσία της Δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Κωνσταντάρα, εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων και φίλων.

Η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει:

Ήταν μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και γλυκές αναμνήσεις για μαθητές και γονείς. Στο τέλος περίσσεψε η συγκίνηση για μαθητές και δασκάλους.

Στον αποχαιρετιστήριο λόγο δύο μαθητριών του Σχολείου (έκπληξη για εμάς και τους συμμαθητές τους), τα παιδιά έκαναν μια αναδρομή στα χρόνια που πέρασαν, τις όμορφες στιγμές που έζησαν, τη φιλία, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία που είχαν.

Ακολούθησε μια αναδρομή -μέσω  DVD- άριστα φροντισμένη από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων, με στιγμές από την μαθητική πορεία των παιδιών της Στ’ τάξης, στην οποία μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς δάκρυσαν από χαρά και συγκίνηση, βλέποντας εικόνες από τη δράση των παιδιών, σχολικές εκδηλώσεις, στιγμές κεφιού, χαλάρωσης, δημιουργίας, ομαδικής συνεργασίας, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων μας.

Η συνέχεια δόθηκε στο προαύλιο του Σχολείου μας, με τραγούδια, πέταγμα αερόστατου και άλλες ωραίες στιγμές. Έτσι έκλεισε εκδήλωση με κλίμα συγκίνησης και χαράς υπό τη μελωδία του τραγουδιού : «Θα βρεθούμε ξανά»!

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.