Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Άποψη: Χορτοτάπητας ΔΑΚ Αγρινίου ώρα μηδέν

Άποψη: Χορτοτάπητας ΔΑΚ Αγρινίου ώρα μηδέν

unnamed-2Το Σεπτέμβριο του 2015 ξεκίνησε η ανακατασκευή του χορτοτάπητα του ΔΑΚ Αγρινίου. Στα πλαίσια των δεσμεύσεων της νέας δημοτικής αρχής για εκσυγχρονισμό και αναδιαμόρφωση των εγκαταλειμμένων αθλητικών εγκαταστάσεων εντάχθηκε και αυτό το έργο, όπου υποσχόταν ένα σύγχρονο και απαλλαγμένο από προβλήματα-όπως συνέβαινε παλιότερα –γήπεδο με χόρτο. Σύμφωνα με το πνεύμα του αρμόδιου αντιδημάρχου και με σημαία τα συνθήματα , «νοικοκυριό στο δήμο», «τώρα ξεκινάμε», «πιάνουν τόπο τα χρήματα των δημοτών», άρχισαν οι εργασίες για το χορτοτάπητα. Βέβαια όπως είναι γνωστό οι υπεύθυνοι για τα αθλητικά δρώμενα στο Αγρίνιο είναι τα ίδια άτομα από την εποχή του Σώκου, στη συνέχεια επί Μοσχολιού και μετά με τον Παπαναστασίου, με τη διαφορά ότι τώρα έχουν μετονομαστεί σε διδάκτορες επιστήμονες.
Αφού, λοιπόν, μπήκαν οι ειδικοί για το έργο, χρησιμοποίησαν laser για το «αλφάδιασμα» του γηπέδου και αφού έσκασε και το πρώτο χόρτο και άρχισαν να χαίρονται οι φίλοι του ποδοσφαίρου, ήρθε και ο Δήμαρχος για τις απαραίτητες φωτογραφίες, μια ξαφνική μπόρα φανέρωσε τις αδυναμίες του εγχειρήματος και γκρέμισε τα όνειρα όσων περίμεναν να χρησιμοποιήσουν σύντομα το γήπεδο. Οι εραστές της στρογγυλής θεάς θα έπρεπε να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή για να αναδείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες σε ένα γνήσιο γήπεδο με χόρτο.
Και αφού ξανάρχισαν οι εργασίες και έριξαν τα απαραίτητα φάρμακα και έκλειναν κάθε λίγο το στάδιο λόγω των ζιζανιοκτόνων , φθάσαμε μετά από ένα χρόνο στη σημερινή εικόνα , με το ΔΑΚ Αγρινίου να έχει το πιο πρωτότυπο γήπεδο με χρώμα κιτρινωπό!!!!
Αναμένουμε από τον κ. Αντιδήμαρχο να μας εξηγήσει πόσο χρόνος χρειάζεται για να κατασκευασθεί ένας χορτοτάπητας; Έχει κάποιος ευθύνες γιαυτή την καθυστέρηση; Καλές είναι οι αναρτήσεις στο facebook για τα έργα που πραγματοποιούνται αλλά απαιτούνται απαντήσεις και για τα έργα που χρηματοδοτούνται από το υστέρημα των πολιτών και αποτυγχάνουν οικτρά!!
Προσοχή: Παρακαλώ τον κ. Άκι Ροδίτη να μη μας κατηγορήσει για συριζαίους και ότι υποστηρίζουμε τον Σύριζα, επειδή γκρινιάζουμε που δεν έχουμε γήπεδο να μπορούν παίζουν και οι ομάδες του Αγρινίου ποδόσφαιρο σε χορτάρινο γήπεδο αλλά σε όλο τον κόσμο ο χορτοτάπητας έχει χρώμα πράσινο και όχι κίτρινο!!

Γιώργος Θεοδώρου

unnamed-3

Θέματα που ενδιαφέρουν

14 Σχόλια

 1. Chris

  Σαν τριφυλοχώραφο μετά το μάζεμα είναι.
  Βάλτε και δέκα μπάλες τριφύλι μέσα και αφήστε το ποδόσφαιρο.
  Φτιάξτε αυλάκια για να το φυτέψουμε καπνό.
  Αγαπητέ κ. Θεοδώρου. Ο κύριος που μυγιάζεται όταν μιλάμε για την αρια δημοτική αρχή, δεν είναι δημοτικός λειτουργός.
  Σφάλμα σας που τον αναφέρετε στο κείμενό σας.
  Εν δυνάμει συριζαιο σας βάπτισε με συνοπτικές διαδικασίες.
  Όλα θα γίνουν μετά την πρόσληψη 400 “τεμπέληδων” (χαρακτηρισμός αντιδημάρχου) στο δήμο με οκταμηνη σύμβαση εργασίας.
  Σημασία έχει πως αυτοί που σε παροτρύνουν να ασχοληθείς με τη γη και τις εναλλακτικές καλλιεργειες, βγάζουν το χλοοτάπητα σε χρώμα σκατί.
  Ακολουθεί σχολιαστικό παραλήρημα.

 2. Λαχανικα Παναιτωλιου

  “Chris”

  Εγώ δεν ειμαι δημοτικός λειτουργός! Εσυ που προσπάθησες, δεν έγινες!

  Τριφιυλλοχώραφο για να βοσκήσεις και σκατί για να αισθανθεις άνετα… Δικό σου!

  Ο ΣΥΡΙΖΑιος δεν είναι κομματική ταυτότητα αλλά ψυχοσωματική κατάσταση και όλοι οι “καλοί” χωράτε!

 3. ακης ροδιτης

  O Chris ελλείψει επιχειρημάτων απαντά ως ΣΥΡΙΖΑιος… Υπομονή να γίνει δήμαρχος ο ΣΥΡΙΖΑιος Τραπεζιώτης και θα φτιάξει το γήπεδο απ’ τα 246εκ. των “βοθροκάναλων”! Δημότες του Αγρινίου, αφού μείνατε ευχαριστημένοιι με τον Πατακό απ’ την Άρτα και τους Πολάκηδες υπουργούς του, δώστε και το Δήμο στη παρέα του να έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Γειά σου Χρηστάρα με τις επιτυχίες σου!!! #THES_SANO_NIKH

 4. Γιώργος Θεοδόρου

  Αγαπητέ κ. Ροδίτη, σας ανέφερα στο κείμενό μου επειδή ήθελα να αποφύγω ακριβώς αυτό που γίνεται τώρα δηλαδή να γίνονται σχολιασμοί αποπροσανατολίζοντας την ουσία. Εγώ έθεσα προς γνώση των πολιτών ένα υπαρκτό πρόβλημα αναμένοντας κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και εσύ μιλάς –πιθανόν να έχεις και δίκαιο- για άλλα θέματα που δεν έχουν σχέση με το χορτοτάπητα. Η απορία μου είναι πόσο χρειάζεται ένα γήπεδο να κατασκευασθεί με χόρτο, ήδη έχει περάσει ένας χρόνος και είμαστε στο σημείο μηδέν (Παρεμπίπτοντος, πουθενά δε μίλησα για Παναιτωλικό, ούτε για χρήματα, άλλωστε όταν ξεκινάς ένα έργο δε λες θα βάλω λίγα χρήματα και θα το φτιάξω σε δυο-τρία χρόνια).
  Υ.Γ. Επειδή μίλησες για την πισίνα και για υγειονομικές εκθέσεις-δε ξέρω ποιος τις έχει ανακοινώσει- κάθε χρόνο το κολυμβητήριο δούλευε. Δε μπορώ να πιστέψω ότι λειτουργούσε το κολυμβητήριο ενώ οι υγειονομικές εκθέσεις ανέφεραν προβλήματα δημόσιας υγείας και αν αυτό ήταν αλήθεια θα έπρεπε να επέμβει ο εισαγγελέας. Ακόμη να σε πληροφορήσω ότι υπεύθυνοι πισίνας και κατά συνέπεια και σωστής χλωρίωσης είναι οι ίδιοι που ήταν επί δημαρχίας Μοσχολιού, δηλαδή τότε έκαναν λάθος έργο και τώρα σωστό; Επίσης η πισίνα έκλεισε για τέσσερεις μήνες το φθινόπωρο και χειμώνα του 2014-2015 γιατί δεν είχε άδεια –και ως δια μαγείας άνοιξε για δύο μέρες για να γίνουν αγώνες κολύμβησης- και μετά ξαναέκλεισε και τρεις μήνες το φθινόπωρο του 2015 για να γίνουν τα έργα αυξάνοντας τη συμμετοχή τω δημοτών από τα πέντε ευρώ στα δέκα.

 5. Chris

  Κύριε Θεοδώρου.
  Μόλις πήρατε προαγωγή.
  Από “εν δυνάμει συριζαιος”, γίνατε συριζαίος. Όπως όλοι οι άλλοι που δεν παπαγαλίζουμε την προπαγάνδα της δημοτικής αρχής.
  Συγχαρητήρια για τις εύστοχες επισημάνσεις σας.
  Φιλικά
  Χριστόδουλος Χριστοδούλου

 6. ακης ροδιτης

  Chris, συνεχιζεις να λες μπούρδες ως γνήσιος συριζαίος!

  Κυριε “Θεοδώρου” μπορούσατε να κάνετε τις επισημάνσεις και τα παράπονά σας χωρίς να αναφέρετε το όνομά μου! Δεν είμαι ούτε αιρερός δημοτικός λειτουργός, ούτε δημοτικός υπάλληλος αρμόδιος για το θέμα.Το λόγο που το κάνατε τον ξέρετε εσείς καλύτερα απο μένα.

  Οι υπεύθυνοι για τη πισίνα είναι υπάλληλοι που δεν εκδιώκονται μετά τις εκλογές και προϊστάμενος τους είναι η εκάστοτε Δημοτική Αρχή στην οποία ανήκουν και οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα!

  Πείτε μου σας παρακαλώ αν γνωρίζετε. Το εργο του χορτοτάπητα έχει παραληφθεί;;;

 7. ακης ροδιτης

  Πάντως για την ιστορία του κολυμβητηρίου που είναι γνωστή κυρία/κύριε “Θεοδώρου” και χρονικά μακρινή για τα “χρυσόψαρα” στα οποία απευθύνεστε, υπεύθυνοι πισίνας ορίστηκαν μόνο επί Παπαναστασίου, ήτοι χημικός, μηχανολόγος και το σύστημα χλωρίωσης είναι αυτόματο πιά. Πριν, επί σοσιαλισμού του 5ευρου, ήταν όλα στο πόδι, χωρίς υπευθύνους, χλώριο με το χέρι κλπ. Γι’ αυτό και για άλλα, το έκλεισαν! Άνοιξε για τους αγώνες με ειδική άδεια αγώνων (όχι λειτουργίας) από την κολυμβητική ομοσπονδία και όχι απο τη Δημοτική Αρχή! Και επειδή δεν απαντάτε, σας ενημερώνω ότι ο χλοοτάπητας και όχι χορτοτάπητας (χορτάρι μόνο στις χορτόπιτες) ΔΕΝ παρελήφθη για να χρεωθούν οι δημότες ένα “σκατί” γήπεδο, όπως θα έλεγε και ο άσχετος συριζαιος “Chris” που σας συγχαίρει για τις άστοχες παρατηρήσεις σας! #SANOtapitas

 8. Γιώργος Θεοδώρου

  Αγαπητέ κ.Ροδίτη, πρώτον εξήγησα το λόγο της αναφοράς μου στο όνομά σας, αν και από ότι φαίνεται ήταν λάθος επιλογή αφού συζητάμε για τόσα άλλα θέματα τα οποία περισσότερο κουραστικά είναι παρά παραγωγικά ενώ για το χορτοτάπητα (συγνώμη χλοοτάπητα) υπάρχει μόνο μια πρόταση. Δεύτερο σαφώς και γνωρίζω ότι δεν είστε δημοτικός αιρετός αν και από τα γραφόμενα σας εμφανίζεστε βασιλικότερος του βασιλέως. Τρίτον , θα ήμουν ο τελευταίος που θα μίλαγα για εκδιωγμό υπαλλήλων, όμως εσείς μιλήσατε για κολοβακτηρίδια και άθλιες συνθήκες στο κολυμβητήριο, βέβαια στην προκειμένη περίπτωση παρουσιάζεται μια επιλεκτική ευαισθησία για τους δημόσιους υπαλλήλους σε σχέση με άλλα σας κείμενα. Τέταρτο είναι πιθανόν να μην έχει παραληφθεί το έργο για τον χλοοτάπητα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει μια αναφορά ή κάποια εξήγηση για αυτή την αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Και το κλειστό της αερογέφυρας δεν έχει ακόμη παραδοθεί, παρόλο που δεν είναι ευθύνη του δήμου, αλλά ήδη τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει αρκετές αναφορές από την πλευρά του αρμόδιου αντιδημάρχου.
  Υ.Γ. Αγαπητέ κ. Ροδίτη δεν νομίζω ότι είναι ευγενικό να αναφέρεστε σε εμένα τοποθετώντας το επίθετό μου σε εισαγωγικά και χρησιμοποιώντας και το κυρία!!! Μια απλή άποψη κατέθεσα στο agrinionews –το οποίο και ευχαριστώ για τη δημοσίευση- ως ένας δημότης αυτής της πόλης. Μη αναζητάτε σενάρια συνομωσίας και σκοτεινών κύκλων, αντίθετα θα μπορούσατε να συμβάλετε , εφόσον γνωρίζετε τόσο καλά τα πράγματα δίνοντας τεκμηριωμένες απαντήσεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα
  Γιώργος Θεοδώρου

 9. akis roditis

  Κύρια/Κύριε “Θεοδώρου”, όταν ως “ένας δημότης” και ανυπόμονος ποδοσφαιρόφιλος γνωρίζετε πλήρως και με κάθε λεπτομέρεια το ιστορικό της ανακατασκευής του γηπέδου, θα έπρεπε οπωσδήποτε να γνωρίζετε ότι αυτό τελικά ΔΕΝ παρελήφθη και να το αναφέρετε πρώτο-πρώτο στο κείμενό σας! Ειδικά όταν κόπτεστε για την ορθή χρήση του υστερήματος των δημοτών και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, τόσο ώστε από την “αγωνία” σας να συντάξετε και να δημοσιοποιησατε την παρούσα. Τόσο πολύ που το γεγονός της μη παραλαβής του έργου -που είναι και ή μοναδική απάντηση στους “φόβους”σας- σας διέφυγε(!) Ή παραλειψατε σκοπίμως να το αναφέρετε…. Αυτό από μόνο του δικαιολογεί την τοποθέτηση εισαγωγικων στο όνομά σας και ο νοων νοειτω και ουαί τω ανοητω.

  Υ.Γ. Σχετικά με την επιλεκτική μου ευαισθησία για τους δημοσίους υπαλλήλους, να σας θυμησω άλλη μία φορά το όνομά μου: Ονομάζομαι Ακης Ροδιτης και είμαι ένας απλός δημότης αυτής της πόλης! Ο Δημαρχος του Αγρινιου ονομάζεται Γιωργος Παπαναστασιου. Εγώ λέω και υποστηριζω τα δικά μου. Ο Δημαρχος λεει και εφαρμόζει σύμφωνα με το πρόγραμμά του, κατά την κρίση τη δική του και των συνεργατών του! Ποιό είναι το δικό σας όνομά είπαμε;;;

  #SANOtapitas

 10. Chris

  Κύριε Θεοδώρου.
  Θα σας πρότεινα να καταθέτετε συχνότερα την άποψή σας εδώ μέσα, δίχως να λαμβάνετε υπ’ όψιν κατα φαντασίαν δημοτικούς λειτουργούς, που αν βάλουν υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους στην κάλπη.
  Το κλειστό της αερογέφυρας, είναι έτοιμα τα φιλαράκια του να το παρουσιάσουν ως δικό τους δημιούργημα.
  Έχουν γνώση οι φύλακες όμως.
  Για το ΔΑΚ έχετε δίκιο και μην πιστεύετε τίποτα.
  Λένε τόση αλήθεια, όση λένε για τους κουμπαρομπατζανάκηδες που πήραν μαζί τους στη Μύκονο και στο Μακάο.
  Το χορτάρι βγήκε κίτρινο γιατί έσπειραν κατα λάθος αγριάδα και μετά το ράντισαν με αντρακόλ και ράουνταπ.
  Ούτε τσουκνίδες δεν μπορούν να φυτέψουν.
  Φιλικά
  Χριστόδουλος Χριστοδούλου

 11. Γιώργος Θεοδώρου

  Aγαπητέ κ. Ροδίτη, συγχαρητήρια κερδίσατε!!! Δε μπορώ να αντιπαρατεθώ άλλο μαζί σας. Έχετε τόσο ισχυρά επιχειρήματα, εγώ είμαι ένας δόλιος και ανόητος που τόλμησα σκοπίμως να διαβάλω το σπουδαίο έργο που συντελείται στο γήπεδο του Αγρινίου και επίτηδες δεν ανέφερα ότι δεν παραλείφθηκε!!! Παρόλα αυτά σήμερα ένα χρόνο μετά το κλείσιμο για ανακατασκευή δεν υπάρχει στάδιο με χόρτο και πιθανόν και για πολύ καιρό και ανέμενα μια υπεύθυνη απάντηση. Αν λάβουμε υπόψη ότι στο Δήμο Αγρινίου –εκτός από το γήπεδο Δοκιμίου- δεν έχουμε κανένα άλλο γήπεδο με χλοοτάπητα ελπίζω να είστε πολύ ευχαριστημένος για αυτή την κατάσταση!!!
  Για να μην ξαναμπερδευτείτε το όνομά μου είναι , Γιώργος Θεοδώρου κάτοικος εδώ και 58 χρόνια στο Αγρίνιο και επιθυμώ όπως και οι περισσότεροι πολίτες αυτού του δήμου καλύτερη ανάπτυξη και ποιότητα ζωής.

 12. akis roditis

  Chris, συνέχισε να δειχνεις τους λόγους που σε έκαναν ΣΥΡΙΖΑιο! Ακομα και οι μικρονοι που σας πίστεψαν άρχισαν να σας παίρνουν χαμπαρι! Σαχλαμάρες και τρολια με 20€ την ημέρα!

 13. akis roditis

  Κύριε/κυρια “Θεοδώρου” αναγνωρίζοντας το δικαίωμα σας στον αυτοπροσδιορισμό, χαιρετίζω το όψιμο ενδιαφέρον σας για τις αθλητικές υποδομές της πόλης μετά από τα 58 χρόνια δημαρχίας του Γιώργου Παπαναστασίου…

  Άσχετε ΣΥΡΙΖΑιο “Chris”, το χορτάρι δεν το φυτεύει ο Δημαρχος αλλά ο ανάδοχος! Αφου δεν παρελήφθη απ’ τον Δήμο ας φυτρώνουν και ραδίκια. Άντε να μαζέψεις για να φτιάξεις και συ χλοοπιτα.

  Το κλειστό της αερογεφυρας δεν είναι έργο του Δήμου αλλα της ΓΓΑ! Αν δεν γνωρίζεις τι είναι η ΓΓΑ να σου εξηγήσω γιατί από μέσω ΑΥΓΗΣ έχετε ένα θεματακι με τον αθλητισμό. 20 χρόνια ήταν γιαπι και ή νέα Δημοτική Αρχή το ξαναξεκινησε και το ολοκληρώνει διαμορφώνοντας και τον περιβάλλοντα χώρο με ασφαλτοστρωσεις εκεί που ήταν σκουπιδαριο. Άντε να ανοιξεις φύλλο τώρα!

  #SANOtapitas

 14. ακης ροδιτης

  Σε δυο μηνες επισης αγαπητη/τε κυρία/κυρια “Θεοδωρου”, θα μπορειτε, έστω και στα 58 σας χρονια, να παιξετε μπαλιτσα παρεα με τον Chris σε 4 ακόμη γήπεδα (κανουριο, καραπαπα, παναιτωλιο, παπαδατες) ερρειπια φτιαγμενα απο την αρχη. Ολα αυτά με 25.000€ εκεί που οι προηγουμενοι με τοσα θα εφτιαχναν μονο το ενα! Αφηστε το γηπεδο του Δοκιμιου που συμμαζευτηκε το καλοκαιρι… Αντε για μπαλιτσα λοιπον να κάνετε “ευστοχα” σουτακια στο συριζαιο απο πανω! Ακόμα και αν δεν γνωριζετε ούτε πως ονομαζεται η πρασιναδα πανω στην οποία παίζεται το ποδοσφαιρο… #SANOtapitas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.