Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Αρωγός στις διεκδικήσεις του Νομού ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

Αρωγός στις διεκδικήσεις του Νομού ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

Επαφές σήμερα στο Αγρίνιο των μελών του διοικητικού του συμβουλίου.
1Πολύτιμος αρωγός στις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων του Νομού, στους διεκδικητικούς αγώνες του και στην προβολή του, θα είναι ο νεοσύστατος Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων. Αυτό επιβεβαιώθηκε και κατά την παρουσία και τις επαφές που είχαν μέλη του διοικητικού του συμβουλίου σήμερα στο Αγρίνιο .
Αιτωλοακαρνάνες δημοσιογράφοι με μεγάλη διαδρομή στο χώρο αλλά και νεώτεροι, ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους αλλά και συναισθανόμενοι την ευθύνη για κοινό αγώνα για το μέλλον του , συστρατεύθηκαν ιδρύοντας έναν σύλλογο με έδρα μεν στην Αθήνα αλλά με σκοπό σε αυτόν να συσπειρωθούν άνθρωποι των ΜΜΕ που εργάζονται σε όλη τη χώρα αλλά και εκτός αυτής. Και πράγματι, η πορεία εγγραφής νέων μελών προχωρά με άκρως ικανοποιητικό ρυθμό.
Σήμερα λοιπόν στο Αγρίνιο βρέθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του  συλλόγου τα οποία είχαν συναντήσεις με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου,  με εκπρόσωπους της Ένωσης Ξενοδόχων και της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και με συναδέλφους τους δημοσιογράφους.
Στη συνάντηση στο δημαρχείο Αγρινίου έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος του Συλλόγου Π.Σόμπολος, ο αντιπρόεδρος Κωστής Τσιακανίκας, η Οργανωτική Γραμματέας Ράνια Τραγόμαλλου, η αναπληρωτής Ταμίας Κική Παππά και το μέλος Χρήστος Μπόκας. Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Γ.Παπαναστασίου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της περιοχής και το διεκδικητικό πλαίσιο του δήμου.
Σε δηλώσεις του με αφορμή τη συνάντηση αυτή ο Πάνος Σόμπολος αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως θα είναι ακομμάτιστος, ενεργός και όχι «σφραγίδα», θα συνεργάζεται με τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές αρχές και θα συμβάλλει στην προβολή του νομού και στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνάντηση και την ίδρυση του συλλόγου υπογραμμίζοντας τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει αυτός. Επισήμανε εξάλλου κάποιες από τις διεκδικήσεις του δήμου όπως η ισχυροποίηση των πανεπιστημιακών τμημάτων στεκόμενος ιδιαίτερα στο θέμα του Πανεπιστημίου επαναφέροντας το αίτημα για αυτονόμηση. Ανέφερε και την αναγκαιότητα λειτουργίας επιχειρηματικού πάρκου και της σύνδεσης με την Ιόνια Οδό. Στη συνάντηση ωστόσο που ακολούθησε τέθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα.
Οπως τονίστηκε από τα μέλη του Συλλόγου,  αυτός δεν είναι συνδικαλιστικό σωματείο και τα μέλη του ενώνουν τις δυνάμεις τους ,μακριά από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητεςμε σκοπό την προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας των μελών, της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες.


2 3

unnamed

unnamed (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.