Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Αυτοψία της αστυνομίας σε ξενώνα κοντά στο Αγρίνιο για φιλοξενία μεταναστών

Αυτοψία της αστυνομίας σε ξενώνα κοντά στο Αγρίνιο για φιλοξενία μεταναστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την εξεύρεση και στην Αιτωλοακαρνανία χώρων για τη φιλοξενία μεταναστών.
Το φλέγον ζήτημα διαχειρίζεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και κατά συνέπεια στις διεργασίες διαδραματίζουν ρόλο οι κατά τόπους αστυνομικές αρχές .
Προχωρημένες συζητήσεις έχουν γίνει με ξενοδόχους ωστόσο εξετάζονται και άλλοι χώροι που ενδεχομένως πληρούν τα κριτήρια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agrinionews.gr ένας από αυτούς είναι στα όρια του δήμου Αγρινίου.
Οι ιθύνοντες του υπουργείου φέρονται να έχουν παραλάβει πλήρη φάκελο για παραδοσιακό ξενώνα-οικισμό που λειτουργούσε επί χρόνια και πλέον ιδιοκτησιακά έχει περάσει σε Τράπεζα (Πειραιώς).
Ο χώρος αυτός βρίσκεται στα όρια της ενότητας Στράτου, κοντά στις εγκαταστάσεις του φράγματος Καστρακίου. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση , προσφέρει ανέσεις, έχει εστιατόριο και δύναται να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό οικογενειών μεταναστών. Πλεονέκτημα του αποτελεί το γεγονός πως βρίσκεται σε απόσταση από το αστικό κέντρο.
Οι τοπικές αστυνομικές αρχές προέβησαν σε αυτοψία και ετοίμασαν φάκελο με φωτογραφικό υλικό για τους ιθύνοντες του υπουργείου. Ερώτημα αποτελεί εάν η υπόθεση είναι σε γνώση της δημοτικής αρχής αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένονται εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Δημήτρης κοντονικας

  Στις Μαρίας;
  Α ΡΕ πως λειτουργεί το κράτος όταν θέλει….
  Τσακάλια μου
  Και οι τράπεζες όμως;

  Δώστε δανεικά στο Λάτση να φτιάξει καζίνο και να δώσει σε 500 χρόνια στο κράτος κάτι ψίχουλα.
  Ξέρετε εσείς από αυτά που σας έδωσε το κράτος όταν δανείστηκε από τας ευρώπας για λογαριασμό του πανέξυπνου ελληνικού λαού

 2. Γιάννης Παπασαλούρος

  Το συγκεκριμένο χωριό στο οποίο σκέφτονται να βολεψουν τους “1000” μετανάστες έχει λιγότερο από 700 κατοίκους!! Είναι ένα όμορφο και ήσυχο μέρος!! Έτσι και γίνει αυτό θα καταστρέψουν την όμορφη εικόνα του χωριού, ο κόσμος δε θα είναι ασφαλής, η βόλτα από το χωριό μέχρι το φράγμα θα αποτελεί ανάμνηση, τα βράδια ο κόσμος δε θα κοιμάται ήσυχος, οι γυναίκες (μικρές μεγάλες) θα κινδυνεύουν από τα απολιτιστα ΖΩΑ!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους εκεί!!! Οι κοινότητα του χωριού με τη βοήθεια των κατοίκων του ιδίου αλλά και διπλανών χωριών πρέπει να αντισταθούν!!! Να μη τους αφήσουν να διαπράξουν αυτό το έγκλημα!!! Να μαζευτούν όλοι και να πάνε να πιάσουν το δήμαρχο Αγρινίου και να του αλλάξουν γνώμη. Να στείλουν επιστολή στο Χρυσοχοΐδη!!!! Κάτι να κάνουν και να μη μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα!!!

 3. ο.κ

  Καιρός πλέον να ξεσηκωθούμε, διεξαγωγή δημοψηφίσματος στους δήμους να αποφασίσουν οι πολίτες,τέλος παραμύθια, αρκετή ζημιά έχετε ήδη κάνει στην πατρίδα μας η ιστορία επαναλαμβάνεται, έρχονται χρόνια σκλαβιάς ,πρέπει να αποφασίσουμε ή θα ζήσουμε ελεύθεροι ή ως ραγιάδες μέσα στην πατρίδα μας…Το πολιτικό σύστημα είναι ένοχο για Εσχάτη προδοσία, φέρουν τεράστια ευθύνη για την πλήρη κατάλυση της νομιμότητας στις ακριτικές περιοχές της Πατρίδας μας, την παύση φυλάξεως των συνόρων, την παράδοση ελληνικών νήσων και ελληνικών στρατοπέδων σε παράνομους αλλοδαπούς και ΜΚΟ. Εκτελούν οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, στους οποίους το χρεωκοπημένο ελληνικό κράτος παρέχει δωρεάν όλες τις ανέσεις ακόμα και μετρητά…. διαπράττουν παράβαση καθήκοντος με σκοπό να βλάψουν το ελληνικό κράτος και τους Έλληνες πολίτες………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.