Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020

Μπαράζ πλειστηριασμών στο Αγρίνιο

1Για μπαράζ πλειστηριασμών στο Αγρίνιο κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας.
Όπως αναφέρει, μετά τον πλειστηριασμό στο Μεσολόγγι, την περασμένη Τετάρτη (12/7), που ματαίωσαν με την αγωνιστική τους παρουσία συλλογικότητες, ενεργοί πολίτες και πολλά μέλη της Λαϊκής Ενότητας , σειρά παίρνει το Αγρίνιο.
Τρεις πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης συμπολιτών Αγρινιωτών, την προσεχή Τετάρτη στις 19 Ιούλη, στις 15:30’ στα Δικαστήρια Αγρινίου και ακολουθούν άλλοι οκτώ στις 26 Ιούλη 2017!
«Οι πλειστηριασμοί δεν είναι αποτέλεσμα κακοπληρωτών πελατών των τραπεζών και του Δημοσίου κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες! Είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής λεηλασίας, που έχει κάνει εφιαλτική τη ζωή των Ελλήνων!Η μόνη ελπίδα για να σωθεί η λαϊκή περιουσία είναι ο συντονισμένος μαζικός αγώνας των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς από τις τράπεζες και το Δημόσιο! Ο Αγώνας αυτός δεν αφορά μόνο τους ανήσυχους και δραστήριους πολίτες, μας αφορά όλους! Αν αφήσουμε τη φωτιά των πλειστηριασμών άσβεστη θα κάψει τα πάντα! Οι συμπολίτες που δοκιμάζονται και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ή τα καταστήματά τους οφείλουν σταθερά και δυναμικά να πλαισιώσουν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς κι όχι μόνο στις ατομικές τους περιπτώσεις», αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας που καλεί «όλες τις συλλογικότητες του νομού, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, την Τετάρτη 19 Ιούλη, στις 15:30’, στα Δικαστήρια Αγρινίου, να ματαιώσουμε τους πλειστηριασμούς που πλήττουν συμπολίτες μας Αγρινιώτες!». «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη !Συμμετέχουμε στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς», καταλήγει η Λαϊκή Ενότητα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.