Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Χαλκιόπουλο: αγιασμός για το νέο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας (φωτό)

Χαλκιόπουλο: αγιασμός για το νέο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας (φωτό)

Αίσθημα ικανοποίησης επικράτησε σήμερα, Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου καθώς τελέστηκε συμβολικός αγιασμός για το νέο ασθενοφόρο που παρελήφθη την περασμένη Τρίτη.

Και ήταν απολύτως δικαιολογημένη η ικανοποίηση καθώς ένα πάγιο αίτημα βρήκε ανταπόκριση και κρίσιμη ενίσχυση η δημόσια υγεία . Γιατί είναι αναμφίβολα κρίσιμο να είναι διαθέσιμο ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο που αντικατέστησε ένα πεπαλαιωμένο που έμενε συνεχώς στο δρόμο από βλάβες .

Οικοδεσπότης στην εκδήλωση σήμερα ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κωνσταντίνος Μώκος και παρούσα η δημοτική αρχή Αμφιλοχίας δια του δημάρχου Γιώργου Κατσούλα αλλά και αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Παρών φυσικά και ο πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκιοπούλων Βασίλης Ταλιούρας καθώς και ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ Χρήστος Σαλαούνης.

Τα στελέχη του Κέντρου Υγείας και οι Χαλκιοπουλίτες που παρέστησαν δεν έκρυβαν τη χαρά τους για την παραλαβή του ασθενοφόρου, το κόστος του οποίου καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την 6η ΥΠΕ. Έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς και θα του είναι χρήσιμη στους σκληροτράχηλους δρόμους του Ορεινού Βάλτου…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.