Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

“Χαμόγελα” και τη νέα σχολική χρονιά (φωτο)

“Χαμόγελα” και τη νέα σχολική χρονιά (φωτο)

fotografia-1-1

17 παιδιά φέτος στο σπίτι του συλλόγου στα Καλύβια

Bazaar με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αγρίνιο. Στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, πωλούνται σχολικά είδη του συλλόγου ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες των σπιτιών του «Χαμόγελου» ανά την Ελλάδα.

Το σχολικό παζάρι ξεκίνησε στις 12 και θα ολοκληρωθεί σήμερα, 14/9 το απόγευμα. Στην Χαριλάου Τρικούπη πωλούνται είδη του Εμπορικού τμήματος του συλλόγου του «Χαμόγελου» καθώς και είδη από το εθελοντικό εργαστήρι, όλα φτιαγμένα από τους εθελοντές του συλλόγου, σε πολύ προσιτές τιμές. «Ότι καταφέρνουμε είναι με τη στήριξη του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» το πρώτο 2ξάμηνο του 2016 στήριξε 52.200 παιδιά καθώς και παρείχαμε υπηρεσίες σε 28.326 παιδιά , πρόσφυγες και μετανάστες χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος», σημειώνει η κοινωνική λειτουργός του σπιτιού του «Χαμόγελου» που βρίσκεται στα Καλύβια Αγρινίου.

Όπως εξηγεί η ίδια, στο σπίτι ημερήσιας φροντίδας στα Καλύβια συμμετέχουν 13 παιδιά, που μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν 17. «Το σπίτι μας γεμίζει ξανά. Γίνεται ένας πολύ μεγάλος αγώνας από όλο το προσωπικό, να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τις οικογένειες και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των παιδιών.fotografia-1-2 fotografia-1-3 fotografia-1-4 fotografia-1 fotografia-2-1 fotografia-2-2 fotografia-2-3 fotografia-2-4 fotografia-2 fotografia-3-1 fotografia-3-2 fotografia-3-3 fotografia-3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.