Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Χαμός από κίνηση στο Αγρίνιο, κόλαση το «λαιμομπούκαλο» της Παναγοπούλου

panagopoulou Μαρτύριο οι μετακινήσεις στο κέντρο του Αγρινίου σήμερα, ειδικά τις… επίμαχες ώρες που οι πιο πολλοί δεν μετακινούνται για το μεροκάματο! Δηλαδή μεταξύ 10 και 1 το μεσημέρι, όταν  έγινε πάλι το έλα να δεις.

Το πρόβλημα είναι ότι το Αγρίνιο υποφέρει μόνο σε μερικές οδούς και μόνο κάποιες μέρες. Ε, η Παρασκευή το πρωί είναι μια τέτοια μέρα που η πόλη έχει κόσμο για όλους τους λόγους. Για ψώνια για το καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, για πληρωμές, υπηρεσίες και εν μέρει για τις εργασίες τις πόλης, ασφαλώς.

Οι δρόμοι που αναστέναξαν ήταν η Παναγοπούλου, το γνωστό «λαιμομπούκαλο» όπου τρεις δρόμοι καταλήγουν σε ένα μπροστά στα γραφεία του ΤΕΕ, η Πάνου Σούλου στο ύψος του 4ου Δημοτικού, η Αναστασιάδη, η Βότση, η Κέντρου εκεί που μπλοκάρει γιατί οι γύρω δρόμοι είναι αφιερωμένοι στον καφέ, η Μπαϊμπά, η ευρύτερη περιοχή της πλατείας Δημάδη και μερικές ακόμη που είναι κοντά σε στέκια και μαγαζιά.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε σε ποιά πάθαινες παράκρουση αυτή ήταν μάλλον η Παναγοπούλου και το ωραίο είναι πως εκτός αυτού του «δακτυλίου» η πόλη είναι μια μάλλον ήσυχη επαρχιακή που άντε να σε παραξενέψει γιατί τόσα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα στη μέση του δρόμου κάτω στα «τρένα»!

Εν κατακλείδι, μέρες σαν τη σημερινή ίσως πρέπει να κάνει κουμάντο στην κίνηση και κανένας τροχονόμος. Το ξέρω ότι είναι πρωτάκουστο αλλά… δείτε το εσείς οι αρμόδιοι. Όχι τίποτε άλλο, η πόλη έχει και 24ωρο δημοτικό πάρκινγκ πια και πρέπει να αρχίσει να μοιάζει και σε άλλα με πόλη άνω των 80 χιλιάδων κατοίκων…

ο (υ)περαστικός

IMG_20180629_112905

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ευπλους

    Κι αυτον τον ”επιστημονικο’σχεδιασμο τον χρυσοπληρωσαμε επι Σωκου…

  2. Κώστας

    Ακριβώς… Επειδη οι ταριφες θελανε να κατεβαίνουν απο πλατεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.