Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Το χάος στο γραφείο του Γαβρόγλου έγινε θέμα – Τα ειρωνικά σχόλια

Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε η πρωινή εισβολή ομάδας μαθητών στο γραφείο του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν σε απαράδεκτο ύφος για τις αλλαγές στα λύκεια.

Oι μαθητές αυθαδίασαν, μίλησαν με πολύ επιθετικό τρόπο στον υπουργό Παιδείας και έφτασαν στο σημείο να του ανακοινώσουν ότι ο ίδιος δεν έχει χώρο στο υπουργείο διότι τελεί υπό κατάληψη!

Μάλιστα, η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου ανήρτησε σχετικό σχόλιο στο Twitter, μετά το πρωτοφανές επεισόδιο:

Η κ. Διαμαντοπούλου σχολιάζει το ύφος του μαθητή που στέκεται μπροστά στον υπουργό Παιδείας και τον αποκαλεί «πρότυπο μελλοντικού πρωθυπουργού», αφήνοντας αιχμές για την αντίστοιχη δραστηριότητα του Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζει ωστόσο και το γραφείο εργασίας του κ. Γαβρόγλου.

Πράγματι, πέρα από το γεγονός ότι η εισβολή στο γραφείο του υπουργού σηματοδοτεί το «μπάχαλο» στα θέματα παιδείας και εκπαίδευσης, αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε το ίδιο το γραφείο εργασίας του Κώστα Γαβρόγλου.

Πολλοί, στα social media επεσήμαναν ότι ο υπουργός δεν διαθέτει κομπιούτερ και ότι εκατοντάδες χαρτιά είναι σκορπισμένα παντού, σε μια πρωτοφανή αταξία, η οποία δεν συνάδει ούτε με τον ρόλο του ως καθηγητή πανεπιστημίου, ούτε ακόμη περισσότερο σε έναν υπουργό Παιδείας.

«Ο υπουργός που καλείται να βάλει τάξη στο χάος της Παιδείας!», σχολίασαν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Το πρωτυπο το γραφει με ω η ανορθόγραφη πρώην Υπουργός;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.