Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Χαρδαλιάς: Στο «βαθύ κόκκινο» ο δήμος Μεσολογγίου-ανησυχία για το Αγρίνιο

Χαρδαλιάς: Στο «βαθύ κόκκινο» ο δήμος Μεσολογγίου-ανησυχία για το Αγρίνιο

Με ειδικές αναφορές στην Αιτωλοακαρνανία συνεχίζεται η ενημέρωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά.

Ανακοίνωσε πως από αύριο, Σάββατο, ο δήμος Μεσολογγίου τίθεται σε «βαθυ κόκκινο» με ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής των λοιμοξιολόγων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που το agrinionews.gr μετέδωσε από χθες το πρωί.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, στο Μεσολόγγι παρατηρείται δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες μία επιθετική εκθετική αύξηση των ενεργών κρουσμάτων τα οποία έχουν αυξηθεί σε 233 όταν στις 27 Απριλίου ήταν 49. Δηλαδή τα κρούσματα έχουν σχεδόν πενταπλασιαστεί μέσα σε 10 ημέρες.

«Η κατάσταση στο Μεσολόγγι καθώς και στις γύρω περιοχές- και θέλω να το τονίσω-όπως το Αγρίνιο και το Αιτωλικό δείχνει εξαιρετικά ανησυχητική με μεγάλη διασπορά και πολλές συρροές μέσα στην κοινότητα», πρόσθεσε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Κάλεσε μάλιστα τόσο τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου, του Αιτωλικού και του Αγρινίου «να παραμένουν σε επαγρύπνηση και να επιμείνουν στην καθολική και απαραίτητη τήρηση των μέτρων χωρίς δικαιολογίες χωρίς εκπτώσεις», καταλήγοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Θυμίζουμε πως σήμερα ο ΕΟΔΥ κατένειμε στο Νομό 150 κρούσματα, αριθμός που αποτελεί νέο αρνητικό ρεκό.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Chris

    Μαστίγιο-καρότο-μαστίγιο-καρότο και πάει λέγοντας !! Ντέεειι καλά μου γαϊδουράκια ντεεεειιιιι !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.