Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Χρ. Μυριούνης: Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα

Χρ. Μυριούνης: Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα

39
Τα εύσημα στους παίκτες του και τον κόσμο απέδωσε ο Χρ. Μυριούνης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΑΟ Αγρινίου επί του Χαρίλαου Τρικούπη ενώ παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του τονίζοντας πως αξίζει  περισσότερη προβολή  η ομάδα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αναλυτικά είπε:« Συγχαρητήρια στον κόσμο. Αυτό το πράγμα που έγινε σήμερα εδώ, νομίζω ότι τα συγχαρητήρια είναι λίγο… Τα εισιτήρια είχαν ζήτηση μεγάλη και ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας έδωσε φτερά στα πόδια. Για το παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν πραγματικά παλικάρια. Τα έδωσαν όλα. Προερχόμασταν από μία πολύ κακή ήττα στη ΧΑΝΘ που μας πείραξε πάρα πολύ. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα και σεβαστήκαμε την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Καταφέραμε μια μεγάλη νίκη με μια μεγάλη διαφορά απέναντι σε μια ομάδα που είχε 10-0 σε φιλικά και επίσημα και αυτό κάτι λέει. Συνεχίζουμε. Είμαστε ακόμη στη δεύτερη αγωνιστική. Έχουμε πολύ δρόμο. Είναι ένα αλλοπρόσαλλο πρωτάθλημα που θα γίνουν πολλές νίκες και ήττες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχω παιδιά στην ομάδα που έχουν πολλά κιλά καρύδια και δε φοβάμαι.

Θέλω να πω και κάτι τελευταίο, σαν παράπονο: Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία από τις αρχές Αυγούστου. Στο Αγρίνιο υπάρχει και το μπάσκετ. Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο από τα τοπικά σάιτ δυο μήνες τώρα, να με ρωτήσει πώς πάει η ομάδα, η προετοιμασία. Δε με πήρε κάποιος να προβάλει τη δουλειά που έχουμε κάνει. Αυτό το παράπονο έχω… Δεν είναι μόνο ο Παναιτωλικός. Ο Παναιτωλικός έχει κάνει τρομερά πράγματα αλλά είναι και το μπάσκετ. Δε με πήρε κανείς, μόνο αμφισβήτηση παίρνω… Από την πρώτη εβδομάδα που ξεκίνησε η προετοιμασία υπάρχει αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου για τις επιλογές μου κλπ. Ευτυχώς με στηρίζει ο Π. Γερμανός και ο Ντίνος Τσιαμάκης. Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη προβολή. Γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Να βοηθήσουμε όλοι την προσπάθεια του Π. Γερμανού και του Ντ. Τσιαμάκη».

Π.Κ.

36

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.