Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Χριστουγεννιάτικες δράσεις δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Αγρινίου

Χριστουγεννιάτικες δράσεις δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Αγρινίου

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου η ΚΟΙ.ΠΑ του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες δράσεις με τη συμμετοχή των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 ο 5ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός θα ψάλει τα κάλαντα στο ΚΑΠΗ Αγρινίου στις 9.30 π.μ.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 ο 1ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τραγούδια και κάλαντα στο ΚΗΦΗ Αγρινίου στις 10.00 π.μ.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στον δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις» με θέμα: “Χαίρομαι όταν παίρνω – Μαθαίνω και να δίνω”. Όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα συμμετέχουν προσφέροντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών, θα πάρουν δώρα, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας «Ένα δέντρο μια φορά» του Ευγένιου Τριβιζά.

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες γιορτές με τη συμμετοχή όλων των φιλοξενουμένων νηπίων και βρεφών.

Αναλυτικά η πρόσκληση για την εκδήλωση στις 22 Δεκεμβρίου στον “Άνεσις”:

«Χριστούγεννα και πάλι
Κόκκινοι σκούφοι στο κεφάλι
Άγιος Βασίλης και ΄γω θα γίνω
Χαρά έχω όταν παίρνω
Χαρά θα μάθω και εγώ να δίνω».

Την Κυριακή, 22-12-2019 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγρινίου «Άνεσις» η εκδήλωση με θέμα: «Χαρά έχω όταν παίρνω ,Χαρά θα μάθω και εγώ να δίνω».

Τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου θα προσφέρουν δώρα στα παιδιά του ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θα μοιράσουν δώρα σε όλα τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Στο τέλος Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας για τους μικρούς φίλους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.