Τρίτη, Ιούνιος 25, 2019

Δέλλας: Ήμασταν νευρικοί, κρατάμε τη νίκη

   Στη νευρικότητα και το άγχος που είχε η ομάδα του απέδωσε τη σημερινή εικόνα του Παναιτωλικού ο Τραϊανός Δέλλας που τόνισε ότι κρατά τη νίκη και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

« Σήμερα παίζαμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θα κρατήσω λίγα πράγματα. Ήμασταν νευρικοί και με άγχος κάτι που φάνηκε και στο τέλος. Θα κρατήσω μόνο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έκανε καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική.

Σίγουρα δεν ήταν καλή η εικόνα μας, δεν είναι η ποιότητά μας αυτή. Κρατάω όμως τη διάθεσή μας για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που τον θέλουμε κοντά μας και στις καλές και στις καλές στιγμές.

Περίμενα περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά σήμερα επικράτησε η νευρικότητα έναντι της ποιότητας. Κρατάμε το αποτέλεσμα και σιγά – σιγά θα μας φύγει το άγχος ώστε να βλέπουμε καλύτερα πράγματα στο τερέν και εμείς και ο κόσμος.

Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και μέσα από το καλό παιχνίδι θέλουμε να έρχονται και οι τρεις βαθμοί.

Είναι λογικό το άγχος, είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές και οι ομάδες κυνηγάνε τους βαθμούς.

Σίγουρα η διακοπή θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε κομμάτια που θέλουμε βελτίωση και για μένα το ζητούμενο πέραν της νίκης είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο όπως το θέλω εγώ. Σήμερα δεν το είδα αυτό».

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.