Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Δελτίο τύπου και για το…προφανές απο τη δημοτική αρχή Αγρινίου

Δελτίο τύπου και για το…προφανές απο τη δημοτική αρχή Αγρινίου

Προέβη στο προφανές, την αποδοχή χρηματοδότησης για δύο έργα προϋπολογισμού 2.861.371 ευρώ, η Οικονομική Επιτροπή και ο δήμος Αγρινίου θεώρησε σκόπιμο να εκδώσει δελτίο τύπου.

Η έγκριση αφορά σημαντικά μεν έργα για τα οποία ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε διεξοδική ενημέρωση από τη δημοτική αρχή και η είδηση θα ήταν να μην…αποδεχθεί την χρηματοδότηση.

Τα έργα αφορούν την  «ανάπλαση του Παπαστράτειου Πάρκου Αγρινίου» προϋπολογισμού 2.191.371,26 € από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020» και την «προμήθεια κάδων και οχημάτων συλλογής και μεταφοράς (απορριμματοφόρων) αστικών βιοαποβλήτων – Δήμου Αγρινίου», προϋπολογισμού 670.000,00 € ,από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά : «Με στοχευμένες δράσεις προχωρούμε στην υλοποίηση έργων που κάνουν το Αγρινίου πιο σύγχρονο, περιβαλλοντικά αναβαθμισμένο και αναδεικνύουν τις ομορφιές του Δήμου. Το Πάρκο μας αλλάζει όψη και ξαναγεννιέται. Μετά την ένταξη του έργου προχωράμε στην επιτάχυνση των ρυθμών υλοποίησης.
Το δεύτερο έργο αφορά στην τοποθέτηση των καφέ κάδων και την προμήθεια απορριμματοφόρων. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία φθάνουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η αύξηση της ανακύκλωσης και η μείωση των αποβλήτων που οδηγούνται για ταφή. Εργαζόμαστε εντατικά και αλλάζουμε την πόλη με σημαντικά έργα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.