Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

«Δεν δίνω σακούλα για τα self test, δωρεάν είναι έτσι κι αλλιώς!»

«Δεν δίνω σακούλα για τα self test, δωρεάν είναι έτσι κι αλλιώς!»

Εντάξει έχουν πιεστεί πολύ και οι φαρμακοποιοί κι έχουν δει πολλά τα μάτια τους, όμως πρέπει να κάνουν υπομονή, να μην ξεφύγουν τώρα. Μεμονωμένο το περιστατικό αλλά ενδιαφέρον, όπως μας το μετέφερε πολίτης από το Αγρίνιο.

«Πήγα για να πάρω τα self test των παιδιών κι ο φαρμακοποιός μου τα έδωσε τυλιγμένα με το χαρτί των οδηγιών! Κι όταν τον ρώτησα ευγενικά γιατί δεν μου δίνει μια σακούλα όπως πάντα μου απάντησε ότι δεν τα πλήρωσα αυτά και είναι δωρεάν! Μα τι σχέση έχει αυτό;».

Ξαναλέμε, είναι μεμονωμένο το περιστατικό αλλά κάποιος πρέπει να πει στον συμπολίτη φαρμακοποιό ότι είναι πληρωμένα τα test από όλους μας, η έννοια “δωρεάν” δεν σημαίνει τσάμπα, έχουν τιμή κι αγοράζονται, άσχετα πως δίδονται στους πολίτες.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Το χρημα να πεφτει

  Αφου δεν ειπε τραβα στο λογιστη να σου δωσει σακουλα, παλι καλα

 2. Βραχώρης

  Ντροπή του, επιστήμονας άνθρωπος!!!
  Αν θέλει ας μας πει και ποιος είναι να ξέρουμε να μην τον ενοχλούμε τον… Κύριο!
  Και πάλι ντροπή σου και το φταίξιμο δεν είναι δικό σου αλλά των πελατών σου…!!!

 3. Τσιγγουναραιοι χωριατες

  Τι επιστημονας ρε βραχωρη, φαρμακοποιός ειναι.

 4. Jo

  Λογικό ακούγεται. Το τεστ είναι δωρεάν, η σακούλα όχι. Κανονικά θα έπρεπε να κόψει απόδειξη με το τέλος για την σακούλα(αν ήταν πλαστική) αλλιώς να την χρεώσει αναλόγως. Αν ένας έμπορος δώσει 1000 τέστ, πρέπει να δώσει και 0.03€x1000=20 ευρώ. Πέρα δλδ από τις εργατοώρες που βάζει τζάμπα, θα βάλει κ λεφτά από την τσέπη του.. πολλά ζητάτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.